19 dagar kvar

Med spänning har jag sutte me kickare å spanat på vad som händer på andra sidan sjön. Kriminaltekniker, dykare å en special båt från Sthlm intog i förrgår vår lilla sjö. Lilla Segersjön som kappt syns på kartan, inte många vet vart det ligger å nu tror polisen att det finns "fynd" på botten... Va nu det innebär, ja vi väntar me spänning på vad som händer.


Annars är jag helt slut, i takt med att värmen ökat så har orken tagen slut. Händerna å fötterna ska vi inte ens tala om för det ser inte ut som händer å fötter längre. Börjar bli måttligt less på detta nu! Men samtidigt är det helt underbart! Konstigt det här fenomenet gravid!

» Beräknad förlossning 21 juli 2011
» Jag är gravid i vecka 38 (37+1)
» Jag har varit gravid i 260 dagar
» Jag har 19 dagar till förlossningen
» Jag har klarat av 93% av graviditeten


I eftermidda ska jag, mamma å syster ut på en lite roadtrip. GPSen ställer vi in på Uppsala för att hämta hem de saker som är kvar där nere, sånt som inte fick plats när vi for hem hit till Sundsvall förra gången. Tanken va ju att jag skulle ha jobbat denna vecka å tage me mej dessa saker men nu blev det ju inte riktigt som jag tänkte mej. Men en lite road trip me trevligt sällskap en ju inte helt fel heller =)

Kramkram

Postat av: Jossan

Haha, jag förstår precis vad du menar, ena stunden är man skitless på att vara stor och tjock, svullen, kissnödig jämt och allt annat jobbigt. Men jag lovar dig, du kommer sakna det sen när bebis är ute :-) Hoppas att det inte är något allvarligt som är anledning till att du inte jobbat denna vecka. Är himla nyfiken på hur det har gått med barnmorska i Sundsvall! Kör försiktigt neröver. Kram!

2011-07-01 @ 20:11:45
URL: http://josselyn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0