En helg me lillstrumpan

Kass uppdatering nu!

I helgen hade vi moster/Lillstrumpan här hon kom i fredags me flygen och for "hem" till Göteborg i måndagsmorse. Andreas skjutsade henne till Arlanda, innan dom for frågar han om hon hade med sej allt. JAAA det har jag. JA säger han det viktigaste ändå är ju plånboken och mobilen. Hehe ja det är det ju. Väl framme på arlanda märker lilla lillstrumpan att hon har glömt mobilen... tänka att det behövs en mamma Palm som frågar henne om sånt annars glömer hon... Precis som sin far=)

Annars så har vi haft en supermysig helg. Lördagen spenderade vi på stan och åt lunch på Cupido där dom har himleska sallader (åt även lunch där i fredags=)) sen på söndag tog vi bilen och for på en liten roadtrip ner till Barkarby. Tittade på Old Molly kläder och sände tusen tankar till Jossan

Igår eftermidda kom finaste Annelie hit för en lite övernattining, mysigt att få rå henne några timmar iaf=)

Vidare idag har vi vare hos läkaren me lilleskrutt, såndär kontroll och allt så toppen bra ut (värme i mammahjärtat) Hon hade även gått upp 600 gram till på två veckor, så nu väger hon 6690 gram och är 60,5 lång. Imorrn är det dax för mamman att gå på efterkontroll, lite sent men det vart så eftersom att vi for tillbaka hit till Uppsala. Efter det blir det en eftermidda me Jo och fika på stan innan det är dax att hämta upp mamma och pappa efter en vecka i värmen.

Postat av: Jossan

Haha, vi har precis varit på bvc med Frejsan, och hon väger 5202 och är 61 lång. Lite skillnad på brudarna :-D



Puss och kram till er!

2011-09-21 @ 09:47:46
URL: http://josselyn.blogg.se/
Postat av: Tuss

hahah ja gu vilken skillnad och då skiljer det ju ändå nästan två månader på dom =)



Puss och kram till er me.

2011-09-21 @ 12:04:35
URL: http://unaanima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0