Måste bara få avreagera mej lite!

Så himla irriterad! Vi har sagt till Novas lärare att hon max får sov 1 timme för annars somnar hon inte förens 22 å det blir panka av allt. Vet inte hur många gånger jag sagt det å varför. Igår när vi hämtade henne va svaret på frågor hur läng hon sove "alla bara har sove 1,5 timme så att dom ska orka vara med på fredags mys"! Tur det inte va jag som hämta... Blir så himla himla arg å irriterad för allting blir panka. Somnade sent igår å va vaken 6 imorse. Hon har sove 3-4 timmar mindre än vad hon brukar. Gaaaah får se hur denna dag slutar! Ja ja Novis kanske skulle ha vaknar tidigt iaf med hon hade iaf somnat tidigare igår!

Postat av: Johanna

Vad dåligt. På Lis avdelning har dom en tavla där det står hur länge dom får sova, klockslag när dom somna och när dom vakna, och hur många portioner dom har ätit till lunch. Och inne i skötrummet har dom en liten tavla där dom kryssar för när dom har bytt blöja och skriver ett B när dom har bajsat. Det är så himla skönt att allt är så tydligt och bra.

2013-09-08 @ 07:48:28
URL: http://jordi.blogg.se
Postat av: Tuss

Ja eller hur så har vi på jobbet oxå. Å inte nå fredagsmys tider bara för att det är fredag!!!

2013-09-08 @ 17:31:26
URL: http://unaanima.blogg.se
Postat av: Maja

Varför inte ta upp frågan med pedagogerna istället för att skriva här??? Kan finnas olika anledningar till att barnet fått sova lite längre tex att hen inte orkat med förmiddagen eller har långa dagar(vad vet jag)
Dessutom varför vill man inte ha fredagsmys med sitt barn?

2013-10-08 @ 09:05:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0