Får ståöver morgon gympan!

Badtunna vart det igår tänkte att det skulle vara bra för min onda rygg som inte vill ge me sej. Men icke nu heller! Jag börjar bli lite smått galen på denna dumma rygg, varenda steg jag tar stålar det i ryggen. Kan inte gå ordentligt blir som att jag halta fram med en konstig min.

Har en lite undran hur man gö för att skydda sina bilder? Vattenstämpla och högerklickssydda dom? Har försökt men det ser inte ut som att det fungerar. Hjälp nån?
Postat av: Jossan

Jag har hittat en tjej som förklarade högerklicksskydd väldigt bra.

Länk kommer här:http://egosidan.blogg.se/2009/march/hogerklicksskydd.htmlJag har gjort det och det funkar. Jag orkar inte vattenstämpla mina bilder. Högerklicksskydd är egentligen inte heller någon garanti. Vill dom ha dina bilder så går det att komma förbi både stämpel och skydd. Tråkigt med sant :-(Puss och kram till dig min fina!

2011-08-15 @ 14:11:27
URL: http://josselyn.blogg.se/
Postat av: Johanna

åh, jag minns inte hur jag högerklicksskyddade mina bilder... men jag använder mig bara av paint för att skriva dit min bloggadress på bilderna. Orkar mig inte på något mer avancerat än så.

2011-08-15 @ 17:43:26
URL: http://jordi.blogg.se/
Postat av: Emmy

Detta kan du kanske bli hjälpt av! Sakna di fina! Kramhttp://www.designadinblogg.se/hogerklicksskydd-med-popup-meddelande/

2011-08-15 @ 18:37:10
URL: http://parvusangelus.blogg.se/
Postat av: Tuss

Okej, det va ju smart. Får fortsätta kolla hur man högerklicksskyddar. =)Hoppas allt e bra me dej och familjen.

2011-08-16 @ 10:39:10
URL: http://unaanima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0