Ninas himelska kladdkakedröm

2 ägg & 2 dl socker = vispa poröst

200 gr mörk choklad (alt. 100 gr mörk choklad & 100 gr after eight. Eller 150 gr mörk choklad och ca 100 gr krossad daim,). Smält choklad och smör.

Blanda i 2,5 dl mjöl & 1 tsk bakpulver tillsammans med ägg & socker.

Blanda allt! Häll i form med löstagbar kant eller form med lite högre kant.

Kakan är lös när man tar ut den ur ugnen - ställ kallt!

Om du gör kakan med after eight - garnera med några after eight-plattor när den tas ut ur ugnen!:)

Vill man bara ha en vanlig klassisk kladdkaka tar du bara mer vanlig choklad (200 gr)! Det där kan man experimentera sig fram :):)

220 grader 12-15 min

Good Luck

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0