Lugn kväll

Efter en dag me Novis läkarbesök och diverse plugg har vi nu fått i oss midda och även resterna från helgens vinflaska gick ner. Skrutt sover sen 7, Andreas sover breve mej här i soffan och jag lä nog somna snart jag me känns det som.

Annars rullar vardagen på här, plugg och planering inför helgens danslektioner är vad dagarna fylls av. Men mest av allt myser jag me skrutt <3

Ja det va iaf en lite uppdatering:)


Titta på mej!

Under tiden mamma inte orkar blogga har iaf jag lärt mej detta:)


Dansa i alla väder!

Livet handlar inte om att vänta till ovädret har gått över, utan det handlar om att lära sej dansa i regnet! Så ut å dansa gott folk, med hatt eller utan:)


Sitter på tåget nu påväg mot Sthlm för första dagen i skolan på 365 dagar... Ghaaaa känns ju sådär när mina hjärtan ligger kvar hemma å sover! Aja tur det är en kortis dag.

Hadehej!


Heja heja heja!!!

Vi får heja lite extra nu när det inte går såhimlansbra...


Sista dagen som mammaledig

Har sprunge runt i nattlinne halv dagen, myst me gos och drucke 3 koppar kaffe. Njutar av sista dagen som mammaledig innan allvaret drar igång på måndag.... Skräckblandadförtjusning!!!


Världens finaste.


(Foton som Em tage).

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt.

Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge.


Vår älskade gos, Vi Älskar dej


Lilla familjen Palm/Sjödin

Tänkte att jag skulle skriva lite om hur vi haft det och vad vi ahr gjort de senaste veckorna.

Veckan innan vi for hem till Sundsvall fick lilla familjen Palm/Sjödin äran att följa med bästa Em (klicka här så kommer du till Ems hemsida)  till Hagaparken för att fota. Och detta är resultatet:


Självklart fick världens finaste gos också vara medTitta på mej!

Idag blir vår underbara lillagos 6 månader.


Moss och gos


Så va diverse helger slut!

Packa hit och packa dit, kan inte förstå hur mycke grejer man fraktar med sej... Hoppas bara att vi själva får plats! Som tur är så kommer skrutt farmor och farfar snart ner så vi får skicka dom stora grejerna me dom.

Har vare dåligt på uppdateringsfronten, men ska sätta mej ner och skriva ihop hur vi haft det här hemma i Sundsvall. Har inte riktigt tage mej tid till att skriva då vi mest bara myst istället <3

Men imorrn bär det av hemåt Uppsala igen, så vi hörs där nästa gång!

Gonattågogott.


RSS 2.0