Inatt har jag...

... Gått och lagt mej vid 22, sprunge upp och ner till 23.30, vaknat 2 för att återigen springa upp och ner tills klockan 3. Vaknat igen för 15 min sen... Och inatt (hitentills) har jag sover själv utan nån skrutt på mej. Så nu hoppas jag på några till sov timmar för dagen är full men planer. Ringa BVC så vi får komma och väga lilla skrutthjärtat, ringa hjätat för att få en tid för ett återbesök, fika dejt me Jo, få främmande i form av Andreas kompis och hans tjej och ikväll kommer pappa hit igen på en mellan landning. Over and out!

Sova sej lite

God morgon alla tjusovare. Bra, sovig natt även om hon bara sove en timme i sin egen säng så har vi alla fått sove gott ändå. Det obraa är att hon sover på mej istället och det vill jag inte ha till nån vana... Aja det va skönt att få sova sej mer än två timmar åt gången för en natt! Nya tag i natt.

2011-08-29

Packa upp, pack hit och pack dit. Är en och annan grej som vill få en alldeles egen plats. Hur kommer det sej att man har så djävulst me grejer... Ungefär som när man har en djävulsk disk!!! Ikväll kommer pappa och ida hit för mellan landning en natt innan dom far vidare på tis mot Göteborg.

Go natt och go gott

Japp då va vi på plats i Uppsala, skrutt har precis somnat och har herrn me bara jag vaken men mina ögon är riktigt tunga. Så nu håller jag alla tummar jag har och hoppas på en bra sov natt (och att kaffet jag drack till frukost inte ska gö skrutt irriterad..) Sov gott

Påväg mot Uppsala

Så håller vi på och packa ihop oss för avfärd mot Uppsala. Efter 2.5 månader hemma i Sundsvall är det nu me tårar i ögonen vi säger hej då. Ses i Uppsala!

2011-08-26

Joho vi lever... Vare konstiga och vakna nätter så vi har inte riktigt orkat me så mycke.

Lilla♥ växer och växer, 5380 gram och 57 cm lång va hon i onsdags. Helt galet va hon har växt på dessa 7 veckor hon har vare hos oss.

NU blir det lite mer mys sen sova.

Puss och kram din gamla gam!

Läs

Måste bara länka till denna sida, blir så himla berörd av denna blogg. kanske är det för att jag har en kusin som är adopterar jag vet inte. Ni får läsa själva och se.

http://lotusbarnen.blogg.se/


Sen har jag en annan kusin som jag skulle vilja länka till. Hon betyder väldigt mycke för mej och hon ligger mej varmt om hjärtat

http://veronicafjellstedt.blogg.se/


STOR rensning



Det när me att slänga saker är inte riktigt min grej men nu va jag bara tvunga att rensa i mina en miljard kartonger. Så jag bluna och kasta! Det vart två kartonger kvar med "fin" glas som jag inte ville he iväg.

Glad pappaOla mindre glad dotter!

Stor liten tjej

Som sagt va vi och vägde och mätte lilla skrutt igår, hon fortsätter att klättra stadigt uppåt.
Nu väger nog 5000gram på pricken och är 56 lång.


Nya stolen är toppen bra tycker alla parter =)


Ninas himelska kladdkakedröm

2 ägg & 2 dl socker = vispa poröst

200 gr mörk choklad (alt. 100 gr mörk choklad & 100 gr after eight. Eller 150 gr mörk choklad och ca 100 gr krossad daim,). Smält choklad och smör.

Blanda i 2,5 dl mjöl & 1 tsk bakpulver tillsammans med ägg & socker.

Blanda allt! Häll i form med löstagbar kant eller form med lite högre kant.

Kakan är lös när man tar ut den ur ugnen - ställ kallt!

Om du gör kakan med after eight - garnera med några after eight-plattor när den tas ut ur ugnen!:)

Vill man bara ha en vanlig klassisk kladdkaka tar du bara mer vanlig choklad (200 gr)! Det där kan man experimentera sig fram :):)

220 grader 12-15 min

Good Luck

Så va det inte mer me det!

Har haft riktigt bra natt, lillskrutt somande efetr hon hade äte vid 23 och det gjorde mamman me. Sen vaknade hon inte förrens 4, och sen halv 8. Vi gjorde o´morgon vi halv 10 så idag känner jag mej utviladich...

Blir vägning och mätning av lilleskrutt om en timme, blir roligt att se hur mycket hon har gått upp. Förra tisdagen vägde hon 4580 och var 55,5 cm lång.

Mormors mys i stugan



Är helt okontaktbar idag, har telefonen helt oladdad i Fagervik. Så vill ni mej nått får ni snällt vänta till i kväll då jag hämtat den, så var det inte mer med det

2011-08-15

Har precis vare hos Sannis i hennes nya lä, totalrenaverat... ska det bli... kommer att bli tok fint när det väl är klart men gudarsskymmning va mycket det är att gör när man ska renovera. Tur man inte gör det såhimlans många gånger i livet. Iaf inte totalrenoverar. PappaOla duktig (gamal)målare som han är har gjort ett finfint jobb men väggarna. 

Duktiga pappaOla

Får ståöver morgon gympan!

Badtunna vart det igår tänkte att det skulle vara bra för min onda rygg som inte vill ge me sej. Men icke nu heller! Jag börjar bli lite smått galen på denna dumma rygg, varenda steg jag tar stålar det i ryggen. Kan inte gå ordentligt blir som att jag halta fram med en konstig min.

Har en lite undran hur man gö för att skydda sina bilder? Vattenstämpla och högerklickssydda dom? Har försökt men det ser inte ut som att det fungerar. Hjälp nån?

2011-08-14

Packat å klart: Mot playa de Segersjön.

Två finfina kvällar och nu en finfin dag

Det började med att jag i torsdag fick lite egen tid då Nova och Andras va hemma och myste för sej själva. Så ner på stan bar det för att möta upp med tjejerna från högstadiet. Väl där (ca en timme sen pga att jag lyckade somna på soffan och vaknade när vi skulle träffas...) intogs spättafilè med kylytpotatis och skagenröra detta på innergården på 1891. Mycket mysig tjejkväll och även om jag hela tiden tänkte på Nova och kollade på klockan för att se om jag snart skulle få fara hem till mina älskningshjärtan så va det ganska så skönta att få någon timme för sej själv...

Igår va fam Palm bjudna till fam Sjödin för lite grill och annat gott. PappaOla hade investerart i alkoholfritt rosè på alldeles egen hand, å vad glad jag vart. Smakar precis som rosé men utan "yrheten" och den spelar inte sån stor roll när man iaf få smaken av det goda=)

Dagen spenderar vi i Segersjön, men först ska vi investerar i en sån "gungstol" till lilla skrutt så att hon slipper ligga i vagnen hela tiden eller det gör hon ju inte för hon vandrar ju mest från famn till famn. Mne när man äter och så så är det bra med en sån för hon börjar vara så me och är inte så nöjd med att ligga i vagnen bara om hone vaken... Så en stol får det bli!


Livet i Fagervik: strålande sol och tokvarm, njuter av varje sekund<3


Nova Maria 2011-07-09


Lite behandling

Har precis fått mej en regäl omgång av ryggen.
Har haft galet ont i ryggen senaste veckan, det har vare så ont att minsta seg jag taget så har det strålat i ryggen och benet. Så idag tog jag tag i saken och va till Hasse för lite behandling, det visade sej att bäckenet låg snett så att ena benet vart kortare än det andra vilket gjorde att musklerna på ena sidan av ryggen krampande ihop sej... inte konstigt att jag har haft ont! Men nu ska det nog bli andra bullar!

Uppdatering delux

Hej hej du lilla blogg. Hör och häpna nu skriver jag igen, va inte igår det.

Sitter här och fillelurar över papperna till försäkringskassan, blir ju alldeles gråhårig.
Sommaren börjar närma sej sittslut det känns både i luften och i kroppen. Kvällarna och mornarna är så himla kalla och inte blir det sådär riktigt varmt på dagarna heller.

Missförstå mej rätt, men jag längtar hem till Uppsala nu. Inte för att jag inte har det bra här för det har jag verkligen. Har haft det hur bra som hellst hela sommaren. Men nu längtar jag till mitt, till egna rutiner och till att bli en egen lite familj. Bara vi tre ♥

 

Vad har hänt sen sist?

Jo gudmor Elisabeth va här från dalarna och hälsade på en snabb sväng, vilket lilla damen och jag me för den delen tyckte va otroligt mysigt.



Förra fredagen va vi på e lite road trip tillsammans me familjen, Bispgården va destinationen och där hälsa på Mimmi och morfar Birger.



Påvägen dit finns det ett ställe som heter:

(Lite suddigt men det står AVLIDEN på bilden...)

Sen har vi haft fin besök av Annelie R med familj, Nina med familj, Sabina och Sannis. Vi har dejtat me finaste Annelie A och finaste Elin.

Träffat min toksöta guddotter Freja, Jossans fina dotter. Nova och Frejsan lekte som aldrig förr♥



Vi har träffat gammfolk, äte sju soters kaker, drucke kaffe och slutat drucke kaffe för att lille damens mage protisterar vilt.

Jag har lyckats köra ner i diket me Andreas bil så att hans morbror fick bogsera upp oss! Ammningshjärna är mitt försvar ;) (Finns ju dock inget bildbevis på det så egentligen har det ju aldrig hänt!)

Vi har vare otroligt glada åt att lillastrumpan kom in i Göteborg på den utbildningen hon ville, dock fäller jag en liten tår för det är ju så långt bort.
Finaste lillstrumpan:


Igår fyllde kusinvitamin barnet 16 år så vi var på kalas och träffade släkten:

TildaMaräng

Denkipenki


Denki, jag, Nova och Mastra.


Helt osammanhängande och inte lätta stthänga me på vad som hänt, men ändå en lite uppdatering om oss och vårt liv just nu ♥


Trött, tröttare, tröttast.

God morgon!

Nattens sovtimmar går lätt att räkna på en hand... Nova bestämde sej för att det va mycke roligare att vara vaken, hon har inte vare arg och skrike, utan mest bara härjat och vare allmänt missnöjd. Svårt att veta va lillhjärtat vill.

Va till BVC igåt för att väga och mäta. Har en stor lilten dam nu.

24 dagar stor vägde hon 4230 och va 55 lång. Vilket betyder att hon sen förra tisdagen har hon gått upp 500 gram och växt 2,5cm.... Vet inte riktigt om ja tror på längde men växt har hon gjort me råge ♥

Idag blir det lunch me Sannis nånstan och ikväll ska jag träffa fina Freja för första gången, givetvis hela familjen Axelsson, men mest Freja=)


RSS 2.0