Saknar

Mitt hjärta<3


Vänner

Efter en förmidda med dans och en lång powernap så sitter jag nu och tittar på vänner. Konstigt att det fortfarande är lika roligt, jag ledsnar aldrig. Avsnittet "Ross is fine" från sista säsongen är mitt det bästa, skrattar hysteriskt.

Väntar nu på att Em ska sluta jobba får att sedan inta midda innan vi möter upp Maria, Hanna och några till för lite drinkmys. Men det blir en tidig kväll måste ju som va skärpt inför imorrn då föräldrarna ska titta på sista danssöndagen.


Saknar

Igår förmidda för skrutt och A hem till Sundsvall. Och gu så jag saknar dom nu! Helt galet va man kan längta efter nån.

Mina hjärtan<3


Inte okej!

Igår läste jag diverse uppdateringar på FB om att det snöade hemma i Sundsvall, tänkte en stilla tanke att gu va skönt att jag inte befinner mej där just nu. Men självklart så vaknar man till vita flingor som faller från himlen även här.... INTE OKEJ! I början av veckan gick jag ju utan jacka, nu på med vinter out stället....?! NEJINTEOKEJ!


Efter en underbar dag

Sitter nu här och har det bra i soffan. Försöker att förtränga bort att imorrn far skrutt och A hem till Sundsvall och jag blir kvar i Sthlm tills på söndag. Ska jobba både lör och sön så... ja då blir jag ju som kvar. Känns inte så himlans kul i mammahjärtat:( Men trotts saknade efter mina hjärtan kommer det nog bli en skön helg ändå med mina vänner. Lite ros'e och trevligt sällskap kan ju som inte gå fel:)

Nu ska jag bara fortsätta mysa i soffan.

Hadehej!


En liten lista!

Dagens bra:

1. Bra sov natt.

2. Sovmorgon enda till 6.45.

3. Mys förmidda med mina bästa.

4. Mys eftermidda på badhuset men mina bästa.

5. Kaffe hela dagen lång.

6. GammelMimmibullar.

7. Pizzalunch.

8. Pyttipanna, stekt ägg och till den ett glas rött (väntar på att få intas)


Summasummarum: En helt underbar dag med mina hjärtan.


Efter lunchen

Novis är expert på att kladda, å det måste hon ju få:)


Jobbig fas!

Novis har komme in i nån konstig rutin. Hon somnar som vanligt men vaknar runt 12(00.00) och kan inte somna om i sin säng, hon blir bara ledsen och man lägger ner henne igen. Det enda som funkar är att hon får sova på min arm och sen vrider hon sej så hon ligger tvärsöver sägen och som bekant är ju Novis inte så kort... Så det slutar med att hon ligger med benen på mej och lillehuvudet på Andreas... Och då sover hon gott! Frågan är bara hur gott mamman och pappan sover... :) men men det är väl nån sorts fas. Så skönt art kunna säga att det är en fas så det går förhoppningsvis snart tillbaka till samma som innan:)

Så här glad är lillagosknoppen på mornarna.


En helg

Sitter på tåget svettig och relativt ofräsch... Har dansat hela förmiddan, vi har tränar och tränat och tränat inför nästa veckas föräldrarpåtitting, är nog mest jag som är nervös, inte barnen... Men men det ska nog gå bra, dom är ju så duktiga dom små. Har varit en riktig danshelg denna helg. Började redan igår då jag fick rycka in som extravikarie då den ordinarie va tvungen att opereras. Så sammanlagt blir det 4 danslördagar:)

Annars då? Jo igår såg vi en kamel! Jaså!? Japp på fiskemässan i Kista(va jag gjord där är fortfarande oklart!) tydligen gör man flugor av kamelhår men iaf kändes del lite konstig att dom tage dit en bland alla människor och allt stoj! Nej inte helt okej!

Nu ska jag och min ofräschhet ta oss hem för en dusch innan vi beger oss till IKEA för att prova nya sängar som vi ska få sova i hemma hos mam och pap i Sundsvall. Har hittills sove i världens oskönaste soffa så det blir nog bra med en ny säng.

Hejhej!


God natt!

Efter en mestadels vaken natt och en tidig morgon, för jag hade skola idag. Ger jag nu upp hoppet om denna dag och går och lägger mej. Ja jag vet att klockan bara är 8 men i min värld har jag vare vaken så att det räcker och blir över. Så för att jag ska orka med morgon dagen och den kommande dans helgen så är det god natt.

Sov gott!


Uppdatering på kryp fronten.

Inte så värst intresserad men mamma tvingar mej ändå:)


Mammas älskling

<3


Loppis

I måndags va det loppis på öppna förskolan men eftersom att jag va i Sthlm hela dan så fanns det inte en suck att jag skulle hinna dit. Men igår när vi va där på eftermiddan så fick vi kolla igenom det som va kvar och lyckades fynda 6 plagg för 60:- till liten gos. Bl.a. en superfin solhatt med barba, och en supergullig liten kjol. Ska fota lite så ni får se:) Va egentligen ute efter pyjamaser men hittade bara en som passade så det får bli en runda på stan för att investera det!

Idag blir det också en sväng till öppna förskolan för att sjunga och dricka lite(mycke) kaffe!

Låt dagen börja!


Jaha!

Sitter nu på tåget påväg ner mot Sthlm för att starta upp C-uppsatsen. Lämnade min hjärtan hemma mysandes i soffan, fy va tungt! Och inte nog med det så snöar det oxå, inte min dag idag!

Låt denna dag rusa fram!


En söndag i mitten av Mars

5 timmar osammanhängande sömn inatt gör en inte direkt glad och pigg! Men det va trevligt igår så det får det vara värt. Årets först grill, vin och surr i trevligt sällskap va mer kan man begära av en lördag kväll!?

Dock va jag nog lite ur gängorna och hade lite kort tålamod på dansen idag. Tror barnen märket av det ganska tydligt för dom va oxå småles och inte så entusiastiska som vanligt men men man kan ju inte alltid vara på topp! Får va extra snäll och trevlig nästa vecka då!!!

Nu hem till min bästa.


Snart så

Träningen fortgår sakta men säkert.


Mammas hjärta

Älskade du.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645077/images/2012/pic_194386983.jpg" class="image">


Glömde ju!

Så här ser boken ut som vi läste! Perfekt för mindre barn, barnen på förskolan älskar när man läser denna.


Knacka på!

Efter att ha läst boken "knacka på" ett x antal gånger nu somnade gosen så gott. Vi har väl inte läst sådär väldans mycket för Novis men nu blir det ändring på det, för hon skrattar så gott när vi lästa. Hon bara låg och lyssnade och skratta.

Annars har vi hunne med en heldel redan, stor städat och diskat. Jag slappar nu lite i soffan medan herrn är och handlar inför kvällen midda. Fin främmande från andra sidan Eriksberg kommer hit och vi tänkte oss premiär grilla lite, får se om vädret vill samma sak. Pratade med mamma förut och dom va uppe i stugan och myste i solen på bryggan. Men här i Uppsala lyser solen med sin frånvaro!!!

Bra dag idag!

Hadehej!


En dag på badhuset.

Idag drog vi iväg runt 9 för att bada. På Fyrishov har dom en pool som är 35 grader, perfekt för små gosar. Så förmiddan spenderades där tills vi alla tre hade russinfingrar, och Novis bara älskar att bada. Orkar inte ladda över bilderna nu så ni får hålla till godo:)

Nu slappar vi lite i soffan i vänta på att middan ska bli klar.

Overandout för idag!

Trevlig helg gott folk!


Typiskt

Har precis vare på mammagrupp där vi pratade om barnsäkerhet. Och vad händer när vi ska gå där ifrån?! Jo självklart slår hon panna, blir jätteledsen och får ett litet horn... Lilla hjärtat mitt<3

När vi gick dit på förmiddan va det stålande sol, inte ett moln överhuvudtaget och 15 grader i solen. Men vart tog det vädret vägen? för nu när vi kom ut så var det helt igenmulet och inte speciellt varm... Humf!!!


En liten gömma

Långt bak i frysen fanns en liten låda med Mozartkulor kvar sen i julas. Gu så glad jag blev:) så nu sitter jag här och knaprar på frysta Mozartkulor och tycker att det är alldeles perfekt.

Annars har vi vare på öppnaförskolan idag, surrat lite, sjungit lite och drucket mängder med kaffe.


Besatta

Som bekant har Andreas investerar i en alldeles egen IPhone. Och just för tillfället spelar vi wordfeud som galningar. Självklar leder jag med 3-0 men det varar nog inte så länge till för efter denna omgång kommer det garanterat att stå 3-1 om inget drastiskt händer...

Livet som småbarnsföräldrar?


När jag bli stor.

Gu va less jag är på detta eviga diskberg... Det tar som aldrig slut. När jag blir stor och bo i min herrgård ska jag ha en diskmaskin eller en diskare. Sådetså!


Tidig morgon!

5.36 tycket Novis va en bra tid att vakna, tycket inte mamman! Kaffe = Dagens räddning! Vi har redan hunne med en hel del, frulle, kissat ner mamma två gånger, badat, tränat på golvet, och nu kör Novis "bil" som en galning, runt, runt, runt och drar i allt hon inte får:) Mamman dricker sej lite kaffe.

God morgon tisdag!


Hej hej

Är jag inte cool så säg!


Men ge dej då!

Skallebank delux, går som inte över har nog haft huvevärk mer eller mindre 3-4 veckor nu och det vägrar att ge sej. Idag har den nog nått sin kulmert!!! Fick både okej sömn inatt, lite sov morgon då Andreas tog skrutt en stund på morgonen och jag har även fått sove förmiddags lur så man kan ju tycka att denna huvevärk borde vara som bort blåst men icke!


Ny app

Andreas har laddar ner en ny kamera till sin telefon. Och här är resultatet:


Snygging

Såklart va vi tvungna att prova den nya fina baddräkten, den ska även snart få prov badas oxå så snart vi mår bra igen.


Skön söndag.

Efter ännu en vaken natt pga av den förbannade hostan som Novis dras med. Hon hostar tills hon inte kan andras och sen blir hon jätteledsen, vilket verkligen inte är konstigt. Hon blir säker jätterädd.

Men trotts en vakan natt så va det bara till att sätta sej på cykeln imorse för idag va det återigen en underbar förmidda med dans. Å som jag älskar det, är så himla kul. Men nu är jag hemma igen och ligger på golvet och krälar omkring me gosen. Träning på hög nivå vill jag lova.


Mys lördag

Novis är mycke bättre idag, har fått i henne lite mat iaf så nu går det åt rätt håll. Vi tänkte att vi skulle hålla oss inne hela dan idag, men när termometern visar +8 och solen strålar så fanns det inga rimliga själ till ser stanna kvar inne. Nu slappar vi i soffan efter en härlig promenad, lite kaffe, lite film och resterna från gårdagens godis påse. Kan inte bli annat en än underbar lördag:)



Fredagkväll

Med en 2 liters cola och en stor påse godis tänkte jag sockerchocka kroppen till att tro att den är pigg!


Idag VR igår

Igår hade vi hopp om att sjukstugan hade vänt men ack så jag bedrog mej. Liten har feber idag igen och det enda jag fått i henne idag är lite gröt och fruktdryck, majskrokarna går oxå ner. När hon inte sover vill hon bli buren eller sitta i knät allt annat går bort. Så idag har mamman inte gjort mycke. Skulle egentligen fika me finaste Jo som vare i London så vi har inte setts på länge men det fick vi ställa in, så istället har vi legat i soffan mest hela dagen. Sove, vare allmänt missnöjd, sove, vare allmänt missnöjd det är gos dag.

Ny dag imorrn!


Tusen tack för alla fina 8 månaders presenterna som gos fått idag och finsången:)


Stor liten tjej

Idag blir min stora lilla tjej hela 8 månader. Har sagt det förut och säger det igen: Gu va tiden går fort!


Faaan

Den som inte orkar höra att jag klagar kan sluta läsa nu!!!

Är så satans trött, 4 nätter utan riktig sömn börjar ta ut sin rätt. Jag är en person som behöver sjukligt mycke sömn för att funka och när jag inte ens får sova hälften av det jag brukar så tär det jävligt mycke! Okej att jag sover mindre nu när jag har Novis, det säger ju sej självt men ekvationen jag och sömn går just nu inte ihop!

Febern kröp även tillbaka inatt, så vi får väl se hur dagen utvecklas...


Bra kombo?

Tre nätter utan sömn och ett halvt glas rött och sen va den kvällen över. God natt!

Annars hat dagen vare helt okej, Novis är nu feberfri men hon vill fortfarande inte äta. Det som går ner är gröt och välling så det e ju iaf nått.

Men nu sov gott!


Sedärja

När jag va 16ich tog jag hål i naveln och den har sedan suttit där och jag har aldrig haft nån plan på att ta bort den. Men av förklarliga själ va jag ju tvungen att ta bort den, nånstans runt vecka 30-32. Tänkte att det borde inte växa igen så snabbt, och det gjorde den inte heller men det har inte gått att få igenom nå tjockare än ett örhänge hur mycke jag än försökt. Men ikväll så gick det, halvt svimfärdig men ändå ett fint blått smycke i min navel igen:)


Status

Nova har aldrig varit gnällig, ledsen eller grinig. Tror att hon tagit igen det för dom 8 månader som hon inte varit det idag. Antagligen har hon ont i halsen, för mat är idag uteslutet hon vägrar i sten och nappen far in och ut, och hon hostar skrovligt. Stakars mammas lilla älsklings gosa.

Förhoppningsvis är hon snart såhär piggis igen:)


Drömmar

Jag och katter går ju som inte riktigt ihop, beror nog på att jag vart biten av en katt när jag va liten så nu håller jag dom på avstånd. Ibland brukar jag drömmer om katter och dom drömmarna slutar alltid med att katterna sätter klorna i mej och vägrar släppa taget, så kattdrömmar är alltid mardrömmar! Nej jag är mer en hundmänniska helt enkelt.


Trött, tröttare, Tuss(tröttast)

Jaha morgon nu? En timmes ostörd sömn mellan 23-24 iaf sen har jag haft en snurrandes gos på min arm. Men va gö väl det när det enda man vill är att gos får må bra. Hon är iaf en liten aningens piggare just nu, inte lika varm. Får hoppas att det fortsätter så.


1177

Helt rätt personer på rätt plats. Ringt dit två gånger idag och båda gångerna har jag pratat med super trevliga personer. Kan tyckas att vissa frågor är fåniga att fråga om men dom tog mej och min oro för liten gos på allvar.

Nu har gosen äntligen somnat, får väl se hur natten blir. Blir iaf en tidig kväll för resten av familjen.


Liten

Liten gos mår verkligen inte bra, trotts Alvedon fortsätter febern att stiga. Gör ont i mammahjärtat! Nu har hon äntligen komme till ro så förhoppningsvis får hon sova en stund nu. Har inte blive många knop idag, är så himla trött var ju som inte så mycke sömn inatt! Borde plugga, borde göra dit och dat men nej inte idag!


Så va det sjukstuga igen!

Novis har varit hostig i drygt en månade mer eller mindre men igår på dan tyckte jag att det vart värre. Tänkte att jag skulle ringa vår sköterska på BVC idag bara för att rådfråga. Igår somnade hon som vanligt utan konstigheter, runt 12 vaknade hon ville ha nappis vilket inte heller är konstigt men när man måste upp och ge henne nappen 5 gånger på 10 min så är det konstigt! När jag lyfte upp henne va hon alldeles kokhet, lilla hjärtat mitt. Så efter Alvedon fick hon sova mellan oss. Imorse hade gos 38,8 så vi fortsätter med alvedon och hoppas på att febern ger sej under dagen. Tänkte att det kan va nån tand som spökar med samtidigt får man väl inte slemhosta av tänder!? Eller???


Lite helg

En helt underbar helg har flugit förbi. Mam, pap och Lillstrumpan va ju här. Fredagen spenderade vi som bekant på Fyrishovs badhus. På kvällen myste vi med vin och hemmagjord chili. Sen på lördagen va jag och Andreas ner till Sthlm för utgång delux men finaste vännerna och vilken kväll det blev:) Efter att vare vakna i 23 timmar va vi ganska så opigga på söndagen. Vi hann även med en sväng till IKEA där på lördagen för lite inköp. Mam och pap for hem i söndags och Moss fick vi mysa med enda tills imorse.

Summasummarum: en mysig helt med nära och kära, dock en aningens sliten(är ingen ungdom längre...)


Blogg appen

Den funkar ju iaf men skriver man(jag) stavfel så går det inte fixa efteråt... Så ni får ha överseende:)


Måndag

Det skulle ha blivit en pluggdag men ack så jag hade fel. Städat, diskat och tvättat. När det va klart va hos ganska så less på att va inne så vi gick ut men sväng och stannade vi gungorna.


En dag på badhuset

Vid halv 9 packade vi våra väskor och drog iväg till badhuset vid fyrishov, Novis första gång på badhuset. Hon verkligen älskade att bade, två timmar höll vi ut i 35 gradigt vatten. Rikgtig riktig mysigt. men nu är vi trötta hela bunten.

Pappan och dottern

Pappa har nu landar och en enligt sann Anderssons anda så får man dricka whisky när man kört långt men heter man pappa Palm så är det jäger som gäller.


Gott

Novis äter äpple


1 Mars

Vi väntar på att världens bästa morfar/ pappa ska landa hos oss här i Uppsala. Imorrn kommer även mormor och Moss. Andreas och jag ska på festligheter på lör så banvakten från norr till söder är på ingående:)


RSS 2.0