Stor liten tjej

2011-07-09 Vikt: 2988 gram längd: 50 cm

2011-07-14, 5 dagar. Vikt: 2970 gram Längd: ?

2011-07-18, 9 dagar. Vikt:3290 gram Längd: 51.5 cm

2011-07-26, 17 dagar. Vikt: 3710 gram Längd: 52.5 cm

Hon växer så att man kan nästan höra hur det knakar, jag har nog inte mjölk det är nog snarare 40% grädde.


Dagen till ära

Myser i soffa med glass och kolasås, en kopp kaffe och utomordentligt trevligt sällskap, Nova godmor Elisabeth.(åså Andreas såklart)


Gårdagens inlägg

Skrev ett långt inlägg igår men vad händer när jag ska lägga upp det! Jo såklart så hackar det upp sej och allt försvinner....

Sänder tusen tankar till Norge, helt obegripligt hur nått sådant kan hända.

Sen vill jag bara uppmana ALLA till att använda CYKELHJÄLM när ni cyklar, pappan var påväg til jobbet i förrgår på cykel när han krockade med en bli, allt gick bra, han fick sy 4 stygn i benet och ett lillfinger är svält. Tur han har hjälm! Han tyckte själv att det va värst me cykeln, nu måste han ju lämna in den och då kan han ju inte cykla!

Det sista jag skrev om igår va att lilla stora Nova vart två veckor igår. Allt går så fort men ändå står allt still i vår lilla bubbla. Det är bara kärlek.


Myspys i stora sängen♥
4 av 5 toaster, kanongott!

Det märks att man inte har rört på sej allt för mycke de senaste månaderna. Tog mej en promenad nu på förmiddan, ingen lång och ingen jobbig men jag var totalt syngsur och slut efteråt... den här konditionen är inte riktigt va den engång va... men men

Tog och gjorde mej en kantarelltoast till lunch, 4 av 5 toaster, kanongott!!!

Jag bli lite smått galen

Det här fenomenet försäkringskassan... man slutar aldrig att förundras. Denna gång va tjejen som jag pratade me iaf trevlig, det är ju ett framsteg bara i sej. Men att allt ska ta så förbaskade tid och va så krongligt det kan jag inte begripa!!! Tar mej en slurck kaffe lugnar mina nerver och tänker inte mer på det för det är inget jag kan gör nått åt förens jag fått alla papper, som givetvis inte kunde skickas till annan adress än den jag är skriven på pga ditten å datten... Så antingen måste jag fixa så att någon kan ta sej in i lä eller så får jag ta mej en road trip... Hur som blir det inte idag!

Nu väntar jag på att fastramastra och kusin ska komma och fika lite me oss.

Ha en bra dag.

Kram kram

21 juli

Idag är det dagen då vi väntade oss att lilla Nova skulle komma till oss eller ja iaf tidigast idag. Men hon bestämde sej ju att komma 12 dagar tidigare.
All inclusive.

Dricker kaffe och äter tunnbrödsmackor med ost och mammas gosallad från landet. Har kanske världens bästa utsikt trotts att jag sitter framför tven hemma hos mamma och pappa i bosvedjan♥

Blir nog inte så mycke mer än fikadejt me Annelie och Thelma idag,  sen blir det midda i Fagervik när herrn slutat. Har en riktig lyxsommar, tror inte att jag har lagat mat en endaste gång hitentills i sommar. Vi åker emellan Fagervik och Segersjön där det alltid är all inclusive, eller så är det som igår då mamma, pappa och Lillstrumpan kom hit och lagade namnsdagsmidda med efterätt åt Ida. Behöver inte lyfta många fingrar i köket, bara jag fixar frukost själv så har jag resten serverat =) Det kallar jag LYX.

Kram kram


Älskade Nova

Hej hej lilla blogg. Här är jag nu igen.

Har inte riktigt tage mej tid till att blogga dom senaste dagarna, har fyllt dagarna me massor av mys istället.

Den 9/7 2011 (12 dagar tidigt) kl 22.23 bestämde sej lilla Nova för att titta ut. Tror bestämt att det var tacosen jag fick hos Annelie dagen innan som satte igång de =)

Hur som så är lilla Nova här nu å allt gick bara bra, 2988 gram och 50 cm lång.

Magen några timmar innan hon kom:


Idag är ♥ 11 dagar


Kram kram

2011-07-04

Å vilken gårdag-kväll-natt det vart.

Dagen spenderade jag me näsan i en miljard kartonger... Jag å syster hade stränga order från pappan att rensa i kartongerna som finns här hemma. Å jag har så jävla mycke grejer. "Den där mojängen kan ju vara bra å ha om jag någongång skulle... humm bäst att jag spara den" Ja jag e inte världsbäst på att kasta onödiga prylar som man inte använt å aldrig kommer att använda igen,... men dom kan ju vara bra å ha nångång! Eller?! Så igår blundade jag å hivade massor me "skrott/bra å ha grejer". Så det va en lång innedag men som tur va hade jag trevligt sällskap i from av min finsate lillstrumpa


Kvällen spendarade jag me "gamla" vänner, mycke skratt å mycke surr =) Vi började i ett av tälten på Gatufesten där midda intogs sen vart det fikamys. Klockan va närmare 22 innan vi for hemåt.

Natten spendrarde jag vaken eller iaf halva natten. Gick å la oss vid 23 i godan ro, men kunde inte riktigt somna för att det tryckte, spännde å gjorde riktigt ont i magen (antagligen förvärkar eller nått sånt) så när klockan va 01.30 gav jag upp å gick upp en sväng å när jag en halv timme senare gick å la mej igen kunde jag somna om. Men det är någonting som är igång i magen, det trycker neråt å känns mycket!

Får se vad som händer när i eftermidda. Fortsätter det får jag nog ta å ringa in till förlossningen å prata me dom iaf. Om inte annat så har jag ju en tid hos BM imorrn på morgonen. Uppdatering kommer!

Kram kram


KUL?!

Försäkringskassan- Du har plats 105 i kön...!!!
Jag- Ja jag har ju inget annat för mej idag så jag kan väl sitta i en telefonkö halva dan iaf..!

19 dagar kvar

Med spänning har jag sutte me kickare å spanat på vad som händer på andra sidan sjön. Kriminaltekniker, dykare å en special båt från Sthlm intog i förrgår vår lilla sjö. Lilla Segersjön som kappt syns på kartan, inte många vet vart det ligger å nu tror polisen att det finns "fynd" på botten... Va nu det innebär, ja vi väntar me spänning på vad som händer.


Annars är jag helt slut, i takt med att värmen ökat så har orken tagen slut. Händerna å fötterna ska vi inte ens tala om för det ser inte ut som händer å fötter längre. Börjar bli måttligt less på detta nu! Men samtidigt är det helt underbart! Konstigt det här fenomenet gravid!

» Beräknad förlossning 21 juli 2011
» Jag är gravid i vecka 38 (37+1)
» Jag har varit gravid i 260 dagar
» Jag har 19 dagar till förlossningen
» Jag har klarat av 93% av graviditeten


I eftermidda ska jag, mamma å syster ut på en lite roadtrip. GPSen ställer vi in på Uppsala för att hämta hem de saker som är kvar där nere, sånt som inte fick plats när vi for hem hit till Sundsvall förra gången. Tanken va ju att jag skulle ha jobbat denna vecka å tage me mej dessa saker men nu blev det ju inte riktigt som jag tänkte mej. Men en lite road trip me trevligt sällskap en ju inte helt fel heller =)

Kramkram


RSS 2.0