Jaha

Så va det kört igen, en snuvig å febrig liten Novis. Detta hade vi inte planerat... Hoppas på att det är snabbt övergående. Annars så har vi som sagt vare med familjen Axelsson hela eftermiddan, fikat kaffe å choklad, lekt massor i lekparken å gungat med busfart. En helt underbar dag, trott en snuvig gos. (hoppas hon inte smittat ner er nu!) Igår kom pappaA hem efter några dagar i Göteborg, både Novis å jag har saknat honom massor.


30/7-2012

En dag fylldmed lek å bus tillsammans med Freja, Ronja å Jossan


Ett år

I ett helt år har du, världens bästa Novis funnits i våra liv. Vi älskar dej mer än ord kan beskriva älskade, älskade stora lilla Novagos<3


Har precis upptäckt instagram

Lite sent med nu har jag oxå fixat instagram:)


Botaniserat

Min Em hade haft stor rensning i sin garderob så jag fick botanisera hur mycke jag vill, fick med mej en stor kasse med massor av fina kläder. Känns som att jag fick en helt ny garderob. Har mannekängat för mej själv här hemma:) TUSEN TACK EM!


Underbara dagar i solen

Äntligen har vi fått lite sommar å just nu spenderar vi den hemma i Uppsala. For ner i ons å hem till Sundsvall imorrn. Novis å jag har bara myst å lekt massor i olika lekparker. Igår tog vi en liten tripp ner till Sthlm för att överraska bästa Em fick även sällskap av fina Maria. Vi åt gott å tog oss lite ros'e på boule å berså, Novis va ju såklart oxå me å hon höll igång ända till 23 så jag tänkte sovmorgon! Men icke 6.00 slog hon upp sina blå... Men hon va trött så när vi kom hem till Uppsala igen så somnade vi båda på soffan från 12.15 till 15.42:) me like! Nu sover hon sött igen å jag slappar i soffan tills det är god natt för mej me.


Just nu

VARDAGSLYX


Buskul

Igår tog jag å Novis med oss morfar å Moss för att kolla på en ny vagn till gos (som idag investerades) men Novis tycker inte att det va speciellt kul att titta på vagnar hon ville hellre ha den röd traktorn.


Finaste brudparet

Vad som förväntades va ett hejdundrandes kalas för min kusin som har hunne blive hela 40-år å såklart att man ska ställa till me storkalas då! Så vi for iväg (som tur va finklädda) fick välkomstdrink å gick frågeslinga. Lotta hälsade oss alla välkomna å hennes sambo likaså MEN han fortsätter på knä! Å in kommer en präst! Så 40-årskalaset förvandlas till ett bröllop, å vilken kväll det blev:) TUSEN TACK FINASTE BRUDPARET <3


Gos

Massor med bad på förmiddan, eftermiddan spenderade med fina vänner ätandes kladdkaka.


Grattis

Idag har vi firat vår faster på hennes bemärkelsedag. Kaffe, kaka å en tårta som inte går av för hackor. Därefter intog vi playa de Segersjön men det vart inte så mycke solande så det hela istället slutade med vattenkrig:) Nu sitter mamma å jag med varsitt glas rött medan vi väntar på att grillmästaren ska komma in med diverse grillat. En helt vanlig onsdag för fröken Palm!


Härlig sommardag

Äntligen ville solen titta fram på våra gråbleka kroppar. Dagen har Novis å kg spenderat med Sannis ätandes sushi å glass samtidigt som vi tittade på båtar å bara myst av solens värme. Novis kröp runt i gräset å käkade maskrosor. Middagen intogs tillsammans med mam, pap å Lillstrumpan, så himla mysigt när vi är alla tillsammans, stort gilla på den. Medan kvällen håller på att lida mot sitt slut tittar vi på tv. A å gos är precis breve mej å Lillstrumpan pysslar på där uppe. Just nu är livet precis så som man bara önskar att det ska vara:) KÄRLEK.


Skräckfilm

Det här med skräckfilm är inte riktigt min grej eller vänta det är inte alls min grej. Jag å Novis är hemma själv just nu å jag har tittat på Ghost whisperer det är ungefär vad mina nerver klarar av. Spökhuset på grönan å liknande ska vi inte ens tala om... Nej för min del ska det vara lättsamma romantiska kärlekskomedier! Som tur e så börjar solsidan nu så mina nerver kan få lite sinnesro.


En händig morfar har vi

Som har fixat en alldeles egen sandlåda till skrutt å idag hade vi invigning. Novis gillaet skarpt!


Vår underbaraste å finast dotter. Älskar dej mer än allt annat.


Ett helt år

Idag har Novis å jag vare å friat fina Signe som i tors vart ett helt år. Tårta kakor å massor med kaffe intogs i två omgångar:) Nu sover gos å jag lyxar till det med glas av den röda sorten.


Plus

På sovkontot! Som jag önskade så vart det sovmorgon. Gos vaknade som vanligt men pappanA, farmor å farfar lät mej sova så jag vaknade precis! Me like:) pigg å gla! Dagen bjuder på ettårs kalas för lilla Signe som i tors oxå vart ett helt år. Men först frukost sen kan dagen dras igång. Hadehej!


Minus

Som jag har sagt förut så har jag ett sönnbehov som inte liknar något annat. Så även fast gos sover helt okej på nätterna numera så vaknar hon oftast mellan 6-7 å när det är så 7 dagar i veckan så tar jag tillslut slut. Å ikväll är en sån kväll, helt slut. Oftast brukar jag försöka sova när gos sover på dan men idag hann jag inte det å det känns kan jag bara meddela... Så god natt å sov gott! Hoppas på sovmorgon imorrn:) Mamman å en liten gos.


Åså knäckte hon koden.

Gos har de senaste 2 veckorna börjat gå mer å mer själv, helst ska hon hålla i ett finger men lurar man henne så går hon själv men blir riktigt förbannad när hon kommer på att hon hår själv. MEN så idag va det precis som om att hon kom på att hon faktiskt kan själv så nu i eftermidda har hon gått massor:) man får ju så klart gå breve för balansen är inte den bästa än men ändå. Älskade gofisan våran som vi älskar dej hjärtat.


Alla leksaker samtidigt.

Det bästa enligt gos är om man drar fram alla leksaker samtidigt å leka med så mycket som bara går på så kort tid som möjligt!


Mina bästa


Sådärja

Har äntligen fått en övertrött gos att somna, hoppas nu att hon sover en stund. Har iaf hunne dammsuga å diskat undan så nu skulle jag behöva soffhäng en timme eller två, få väl se om damen håller me... Nått konstigt i kroppen är så himlans trött å slö eller kan det bero på vädret månne?


Bästaste bästa Lillstrumpan

Min finaste å bästa lillasyster <3


En lugn mysdag

Jag och Novis har inte gjort många knop idag, hade egentligen en lunch dej men hade jordens skallebank så det vart mest ingen ting idag. Största bedriften va att gå å köpa mjölk. Kvällen avslutades med midda hos Novis gammel mormor å morfar. Det är som att bo på lyxhotell, det enda jag behöver engagera mej i är frukost:) Nu lite dans, sen god natt!


Liten har blivit stor


Liten gos

Igår vart vår älskade lilla gofia ett helt år. Vi firade henne redan i lördags med släkt å vänner. Så igår hade vi en mysdag med Novis gudmor som for upp från Dalarna för att fira finaste Lillgosen. TUSEN TUSEN TACK ALL NI SOM PÅ ALLA SÄTT BLIROG TILL ATT NOVIS ETTÅRS DAG BLEV DEN BÄSTA.


Äntligen

Så har blogg.se fixat till sin app så man kan börja blogga igen!


RSS 2.0