JAAAA!

Firar att C-uppsatsen nu är godkänd och så även opponeringen. Ett glas ros'e i all sin enkelhet för det va vi värda:)


Som vi har väntat

å väntat å väntat men nu äntligen har det lilla, lilla grynet tittat fram. Novis första tand har komme:) höger framtand i överkäken.


Bästa

Har fått förstärkning av bästa superNannyn i form av morfarOla, han följde med oss ner i måndag för att A och jag har opponering i veckan. Så Novis har odelad uppmärksamhet hela veckan och hon verkligen älskar det:)

På lördag ska den pigga pensioner springa maraton igen. Självklar står hejarklacken beredda att heja som aldrig förr:)

Nu opponerings förberedelser i Sthlm med Ems utan Novagos.


Älskar dej

världens underbaraste lilla gofia.


Jo!

Ibland kanske det är så!? Jo det är det, eller? Ja jag vet inte, men ibland.

Rörigt!

God natt!


Hahha

Efter att sett ett avsnitt av New girl säger pappa: Å jag förstår ingenting jag. Hahaha typiskt pappa. Så skönt att vara hemma. Bara mam, pap å jag. Saknas dock några själar för att kvällen ska vara fulländad. Älskade gos, sambo å Lillstrumpa.


Dagens bästa!

Mot Sundsvall:)


Sov då!

Borde sovit för länge sen, men fastnade framför en romantisk kärlekskomedi. Lär va lagom seg imorrn. Jag som kör så dax att sova, å hoppas på en liten sovmorgon... Får väl se om skrott håller med:)


Go natt å go gott.


Åhå

Jaha då finns det ingen ätervändo... Insickat till opponent och Examinator... Gjort är gjort men som sagt har vi ju haft ett orakel till handledare så det kan ju inte gå helt åt helvete... Eller?!

Ska bara njuta av att inte gö nånting en dag eller två innan jag ta tag i opponerinen som är nästa tors.

Imorrn far vi hemåt Sundsvall å laddar batterierna lite.

Hadehej!


Favorit i repris

Grays och ett glas ros'e på en ons. Det får man när man fira 27 årig sambo:)


Grötfia

Som älskar att kladda:)


Födelsedagsfirande

Började med packetöppning för att fira bästa pappaA. Lunch på stan å lite fix, inhandlades även en tårta som snart ska smakas på:)

Lite fix me uppsatsen va jag ändå tvungen att gö för att imorrn ska den in till examination och opponenterna... Gaaaa....jaja bara den kommer in sen kan vi inte gö nå mer. Känner oss helt uttömda på ord finna inge mer å säga nu!!!

NU TÅRTA:)


Förlorade

Nova och jag har lite delade meningar om när det är dax att gö morgon. Hon tyckte i morse att 5.10 va en bra tid, det tyckte INTE jag! Men tyvärr är det inte alltid jag som bestämmer, så det va bara till att pallra sej upp för att underhålla gos. Började dagen me en långpromenad med stop för gungning å lek i sandlådan. Va bara jag å Novis som va i lekparken, kanske beror på att klockan bara va strax efter 6... :)

Provad sygging jacka idag.


Slutspurten

Ett glas ros'e å lite grays på en måndag det får man när man slutspurtar mot C-uppsatsen...:)


En alldeles egen skinnjacka

I denna pärla kommer Novis glida runt i i sommar. En fin present från bästa Ems.

Morfar nu måste du skaffa sidovagn så Novis kan åka med:)


Måndag

Med en sovandes gos är vi påväg mer till Sthlm för sista rycket. Bara upploppet kvar nu. Meningsuppbyggnader å sånt tjafs... Ska bli såååå skönt när det här är inne är så jävla less nu.

Har ändå massor med roligheter denna vecka, på ons fyller Novas bästa pappa, å min bästa sambon år så, idag har vi införskaffat det sista till presenten:) Sen på fre far vi hemåt Sundsvall för mer friande dels av A, finaste guddotter Freja som oxå befinner sej i Norrland över helgen och som har hunne blive stora damen på ett helt år:) sen har Sannis fyllt år åså fyller Novas gudfar där i krokarna, så det blir mycke kalasande till helgen:)


Många bollar i luften!

En helg fylld med plugg å på det trevligheter. Jag å Em (å novis) har pluggat som galningar dom senaste dagarna. För på ons ska det vara klart! Tur vi har ett orakel till handledare.... Eller??? Jaja, känns ändå som att vi har fått ihop det mesta bara små grejer kvar, förhoppningsvis. En tolkning kan vara att det problematiska blir att studiens resultat i förhållande till informanternas upplevelser möjligen kan få en att bli smått galen!!!


Jaha!

Nä som befarat va inte Novis riktigt med på att ta en sovmorgon. Vaknade 7.10 men det är klart det va ju ändå 1timme å 20 minuter längre än igår morse... :) har en känsla av att hon kommer vara ganska så trött idag, hon har 4 timmar minus på sovkontot!

Jag säger ändå god natt en stund till, Novis å pappaA får myser själva i soffan. God natt!!!


Arlanda

Tror jag å Novis struntar i att fara hem, jag menar vi är ju ändå vid Arlanda nu så vi kanske tar å far till nått varmare istället.... Ja drömma går ju iaf:)


En underbar avslutning på dagen.

Har tillbringa kvällen tillsammans med finaste vännerna. Sushi, ros'e å sen skrutt som vägrat somna vad mer kan men begära:)

Novis å jag sitter nu på tåget påväg hem till pappaA. Hoppas på en låååång sov morgon imorrn, får väl se hur vida Novis samtycker...:) förhoppningar är ändå höga då hon vanligtvis brukar somna runt 19 men är ännu vaken... Har gjort några tappra försöka som dock misslyckats.

Nu tåg sen sova!


Älskade go fia

Idag fick Novisbus för sej att krypa in under vagnen, helt själv men hon hade dock problem att ta sej ut igen.


Missade

Bilden:)


Proffshjälp

Det är inte varje dag som man har sån proffshjälp när man sorterar tvätt. Frågan är om det hjälper eller stjälper?:)


kan en dag i kodningens tecken se ut!


Nova Maria Linnea

Liten har blivit stor, återigen tiden gå alldeles för fort. 10 månade har skruttis hunne blive, 1410 kg och 77,5 lång. Stora lilla älskade hjärtat. Kan inte först att det snart har gått ett helt å sen hon kom till världen första gången, så lite och go. Nu är hon stor och världens goaste gosa.  En liten Novis bara några timmar.

Tentadimma delux

Finns väl inte så mycket att säga om de senaste dagarna mer än att det är en enda lång tentadimma... Igår slog vi ner vid 24.00. Skrutt hade någon storts mardröm däromkring så hon vaknade å va tokledsen, tog väl till runt 01 innan hon somnade igen å sen tyckte hon att det var morgon 05.50... vilket inte jag tyckte! Men men inte så mycket att gö, så nu sitter vi här och myser i Ems å Cs soffa innan dagen drar igång med mer tentadimma och handledning. Kvällen bjuder på trevligheter i form av grill i trevligt sällskap, kan behövas som avbrott i denna dimma som numera är total... 1 vecka kvar!

RSS 2.0