Härlig kväll

Med finaste vännerna


Påväg

Sagt hej då och pussat på gos så att det ska räcka hela veckan. En jobbvecka kvar sen är det börja semester med en lite smygstart mån, tis, ons v. 27 men sen vecka 28 då är det semester på riktigt!

Gos får fortsätta ha sommarlov med mormor, morfar och Moss plus att gammelfaster och kusinerna också får vara med på ett hörn:) Vi sitter nu i bilen och planerar veckans alla dagar så att det inte ska känns så konstigt att vara utan gos så länge. Första gången vi båda är ifrån henne, 5 hela dagar!!! Mammahjärtat känns lite tungt<3

Men samtidig ska det bli skönt att kunna hitta på saker utan att fundera, att sova en hel natt utan att vakna av en fot i ryggen, att dricka kaffe på morgonen i soffan utan att fara uppåner som en jojo och säkert mer saker där till:)


Kladdmonstret mitt

Ska vara precis som pappa och dricka yoghurten ur kopp<3


Midsommar

En härlig midsommarafton med nära och kära. Champagnefrukost, frågeslinga, trekamp, dans runt stången, grill, frågesport å mer frågesport och musikcharader signerat kusin Lotta. Helt okej att sova till 14 idag då?! Jo det måste jag får säga är helt okej för en dag efter kvällen före:)

Efter en midda på Bite line sitter vi nu å slappar i soffan med en hederlig VIP. Snart orkar inte mina ögon håller sej upp längta så god natt!

Tusen tack alla inblandade för en mycket trevlig midsommar.

(Sara du missade någe...:))


På ett ba

Igår va det tillbaka till verkligheten som gällde, efter en veckas latandes på en strand va det riktigt tungt att kliva upp när klockan ringde... Men lite annorlunda ändå då Novis inte är hemma, hon har sommarlov hemma i Sundsvall med farmor och farfar. Men gu så jag saknar henne, tur det är kort vecka å jag snart få pussa å krama på henne igen.

Älskade hjärtat mitt.

Igår passade A och jag på att gå ut å käka sen träffade jag upp finaste tjejerna för en kaffe i solen. Idag har jag en ensam kväll. Väldigt konstigt att inte ha gofia här, vet inte riktigt vad jag ska ta för mej... Borde väl bara njuta av lugnet men det är konstigt att va hemma själv...


Å vilken semester

Äte, äte, äte. Solat, badat, druckit mängder me paraplydrinckar å på allt det bästa sällskapet.

Tusen tusen tack för en oförglömlig resa<3


Äntligen

Så nu fungerade appen igen efter X-antal försök kan jag nu blogga igen.

Sommarlov och semester på ingång. Resväskorna är färdigpackade, klockan ringer imorgon 4.00 för avfärd mot Arlanda och terminal 5. Där väntar hela familjen Perä/Sjödin på oss för fortsatt för mot Turiket. En vecka med all inclusive. Lä komma hem lite rödare (förhoppningsvis med lite brunare ton...) lite mättar, lite fullare med himlans så avslappnad jag kommer att vara:) En hel vecka där vi bara behöver äta, dricka å njuta av solen.

Love!


Härliga dagar

Min bästa<3


RSS 2.0