Tjoh

vi mest bara myser hela dagrna så det finns inte så mycke å skriva om just nu.

Idag ska vi iaf på babymassage igen, nästsistagången, både Nova å jag tycker att det är supermysigt. Hoppas att vi kan komma iväg på babysim efter jul, så kul att gö nått sånt somfår en närmare varandra. Annars blir det inte så många knop idag.

Hej hej

Hej Hej!

Dricker mej lite kaffe medan skrutt sover. Vi har haft en vecka hemma i Sundsvall me dop och allt där till. Orkar som inte riktigt ta allt nu, tänkte bara säga hej en sväng så får jag berätta om allt lite senare.


Ja måste väl gö som alla andra:

Idag är det 111111, dagen till ära har vi väl inte gjort så himlans mycke. Andreas hade skola så skrutt och jag roade oss själva med att tvätta..... KUL??? Sen tog vi oss en promenad ner på stan för att byta Novas nya mössa som vart en stl för liten men då fanns den inte i röd som jag ville ha så vi fick ta en vit, gick väl iofs lika bra. Huvudsaken är ju att hon inte fryser om lille huvet.

Påvägen hem tog vi sen senväg så att vi skulle få oss en lite prommis extra, var nog borta dryga två timmar sammanlagt.

Nu väntar lite midda, och kanske lite vin om jag har tur=)

Hadehej!

En liten skrutt som nu är en stor skrutt

Endast 5 dagar 12/7-11

Hela 8 dagar 17/7-11

När man är 12 dagar är man inte så stor för världen 21/7-11

Och nu en STOR skrutt
8/11-11 (En dag innan 4 månaders dagen)


Och på självaste 4 månadersdagen. 9/11-11

Helt sjukt vad det är mycket som händer på bara 4 månader.

Vårthjärta.

Som i onsdags vart 4 månader. Kan inte förstå att hon redan har vare här med oss i 4 månade. På ett sätt känns det som hon kom igår och samtidigt känns det som att hon alltid har vare här med oss. Går inte att tänka sej ett liv uan henne nu. Vad gjorde jag förut, jag måste ju ha haft sjukt mycker tid till övers.... Eller va gjorde jag egentligen?


Vår stora, lilla gos

Umeå Mias underbart goa kasslergratäng.

Du behöver:

 • 2-3 dl ris (Kokas i buljong)
 • Skivad kassler
 • 3 dl cream fraich
 • 1 dl Sweet and chilisås
 • Riven ost

Så här gör du

 • Koka riset, Ett tips är att koka det i kokosmjölk istället för buljong.
 • Blanda cream fraich och cillisås - vän ner det kokta riset.
 • Lägg rissåsen i en ungsform.
 • Lägg på den skivade kasslern.
 • Strö över ost.
 • Grädda tills den får en gyllenbrun färg på 200 grader i mitten av ugnen.

Lycka till=)


God morgon


En riktig mysdag

Gosen och jag va ju som sagt på babymassage idag och både skrutt och jag tyckte det var riktigt mysigt.
Efteråt somnade hon helt avslappnad, men tyvärr utan kläder så när vi skulle hem var jag ju tvungen att väcka henne, vilket inte var så himlans populärt (nu får du känna hur det känns...=)) men sen när vi kom hem tok somnade hon igen.


Kaffe gör en till människa igen.

Så är dagen igång, kaffet var välbehövligt för att jag överhuvudtaget skulle kunna resa mej idag! Så efter kaffet har jag nu laddat en omgång tvätt, och skrutt sover gott på min mage just nu, mys.


Kaffetår tack!

Jaha ska detta bli till en vana?! Nova var vaken 5 igen... Å jag är INTE morgonpigg så för mej är 5 fortfarande natt. I dag vägrade jag acceptera att det skulle va morgon så efter att hon fått en ny blöja och lite käk så la jag ner henne i sängen igen med nappen och hon va nöjd en hel timme så mamma fick aif halv slummra lite =)

I dag ska vi på babymassage för första gången, ska bli mysigt, hoppas bara att lille fisen också tycker det. Synd bara att inte mamman också kan få massage...

NU KAFFE!

Massa mys

Vi började ju som sagt dagen väldigt tidigt, myste på och somande som tur va om en timmer på soffan mellan 7 och 8, sen har dagen rullat på vi tvättade, skurade köket, dammtorkade och dammsugade... Å sen när Andreas kom hem tog vi oss en promenad så skrutt fick sova ordentligt. Resten av dagen har vi bara myst skrutt och jag. (Pappa Andreas får inte mysa för han kan smitta skruttis och vi vill inte riskera någe inför dopet, fast egentligen kan han inte smitta henne men mej...)
Morfar och gos


Sover i tanken.

Jag blundar och tänker att jag fortafarnde sover, Nova bestämde sej för att det var morgan 4.50 idag vilket inte mamman uppskattar så himlans mycke... Hade inte vare nån större fara om jag fått sova hela natten för jag gick och la men vid 9 och somande strax efter, men Nova har vare vaken tusen gånger inatt för denna förbannade förkyning så det har inte blive många tmmars sömn. Lilla gofisen, hoppas hon kan sova nu på dan istället. Blir nog någon kopp kaffe idag ändå och sen blir det nog en lugn dag.

Så nu har jag tänt lite ljus, Nova myser här breve mej och vi ska snart fika lite frulle, lite mysigt ändå trotts denna tidiga morgon.
Hadehej!

Helgen

En lagom helg har det minsan vare, skrutt har vare jätteförkyld så hon har sove lite oroligt + att hon har tycket att det ha vare morgon vid 6... det tycker inte mamman! Men som tur är så har vi ju en morgonpigg pappa så mamman fick sovmorgon ändå (eller iaf sova lite till och ta igen det hon inte sova under natten)

Igår var vi ner til Barkarby för att Andreas behövde en ny kostym till dopet, vilket han också fick tag på. Jag skulle också behöva nån ny trasa att sätta på mej men har inte hittat nått jag vill ha än så det lär väl sluta med en svart sopsäck eller nått likande....

Annars har vi mesta bara myst och sätt på film denna helg, har hunne avvärckat 6st sen i fredags. Blir en tidig kväll ikväll så ringe inte efter 21...

PussPuss

Dans

Har ju inte berättat va jag gjorde förra helgen.... Vi var ju som sagt hemma i Sundsvall och på lördag på dan hade vi kalas för pappaOla som fyllde år den 27/10. Hela släkten (med en ljudnivå som inte går att beskriva då 50% är mer eller minder döva... eller så tycker dom bara att det är roligt att prata i munnen på varandra) var där och mummsade fika efter att dom farit så började både Andreas och Lillstrumpan att prata om kvällens utgång.. vilket gjorde mej vällldans sugen på att också gå ut och svänga mina lurviga i takt till musiken. Sagt och gjort jag och Sannis tog på oss dansskorna och begav oss mor Oskar... Skrutt var hemma och myste me mormor.
Kan lova att jag aldrig någonsin svettats så mycket! Helt galet och man kännde sej inte allt för fräch där på dansgolvet! Så jag lovade mej själv att jag inte ska gå ut och dansa igen försens jag slutat amma... skulle tro att det var därför jag TOKsvettades. Okej att man blir varm när man dansar när man är ute men ALDRIG så att det rinner.....NEJ TACK DÅ FÅR DET VA!

Men vi hade himlans kul ändå och speciellt innan =)


En bild tagen för läääänge sen.... (då jag fortfarande var ung....)

En liten lista.

Har fått tusen frågor om va Nova önskar sej i doppresent, jättesvårt att veta. Men tänkte skriva ner några förslag här iaf.


Små bestick, tallrikar, glas och sånt som är hennes nu när hon snart ska börja får lite smakportioner.

Barbapappa-mjukisnalle. Barabappa-nattlampa. (Hon älskar att leka med sin lilla)

Böcker

Kulbana (Från IKEA)

Gåstol

EKORRE lära-gå-vagn, björk, ljusblå Längd: 40 cm Bredd: 30 cm Höjd: 46 cm
Bumbo babysitter (Finns på babyproffsen bla.)

bumbo babysitter 

Ja det va iaf några förslag... Man kanske ska önska "typiska" doppresenter, va nu det är? Men det känns lite dumt att önsak nått som kommer att hamna i en byrålåda...
 

 


Går inte att förstår.

Ramlade in på denna blogg igår, det går inte att sluta läsa. Så himla hemskt, går bara inte att föreställa sej va denna familj går igenom. 

Det får en att börja fundera på hur skört livet är, hur otroligt tacksam jag är över att skrutt får må bra.


Älskar dej min älskade gos.


RSS 2.0