Åååååå

Där somnade dottern. Inte helt lätt att få henne i säng ikväll då morfar är lekledare. Hemma på Havsörnsvägen, druckit glögg framför brasan kollandes på Greys. Hemma är alltid hemma här! 

God natt. 

Känner lugnet

Semester känslan börja komma fram. Även om det är en kort semester på 3 dagar plus helgen så klart så är det mer än välbehövlig. En tuff höst med byte av förskola för Novis, mycket nytt på jobbet å många kvällar som ägnats åt jobbet åså ska man klämma in sej själv däremellan... Träning? Ja iaf ett pass har hunnits med! Så ska bli såååå skönt att få komma hem till familjen å vännerna, mysa med bäbisarna å bara vara. Lite badtunna, god mat å lugnet i Segersjön. 

Imorrn rullar mot hemma! 


Hipp hipp hurraFör världens bästa pappaOla idag
Härlig helg

En helt vanlig helg utan konstigheter. Hämtade Nova tidigt i fredags för lekparkshäng. I går snörande jag på mej dansskorna hela förmiddan. Eftermiddan/kväll spenderades i soffa med bamse rullandes på tven och mellan varven jagis och kurragömma. 

Just nu sitter Novis å jag och tittar på Pippi samtidigt som vi degar å dricker kaffe å välling. 


Mysigare helg kan man inte önska sej<3 

Klipp klipp

Att klippa naglarna på Novis är en utmaning, men man brukar kunna locka henne med att hon får nagellack efteråt. Men att klippa luggen är en utmaning utan dess like. Har bara lyckats medan hon sover. Ikväll somnade hon på soffan, så jag tog tillfället i akt å klippet både tånaglar å fingrarna. Avslutade med luggen som verkligen behövde en omgång med saxen! Men inte helt lätt då hon rör sej ganska mycket trotts att hon sover. Så när jag klipper mitt fram på luggen vänder hon sej... Återstår att se hur det blev när hon vaknar imorrn... Jaja det växter ju ut relativt fort igen:) 

Vinkat

Har vinkat av mamma som for med tåget hemåt Sundsvall igen. Så mysigt att haft henne här. Bara så synd att man inte hunner umgås så mycket som man vill, när man jobbar hela dagarna plus att igår hade jag kurs, så jag va inte hemma förens efter åtta. Tur att det inte är så lång tills på onsdag då vi far hemöver norr. 

Mamma vi saknar dej nu<3 VärldensBästa mamma är här nu<3

Liten gos för snart 2 år sedan när vi var å hälsade på hos Moss i Göteborg.

Älskade
Skansen

Igår intog vi Skansen. I 3,5 timme strosade vi på där inne. Massor med djur och lite lek å mat däremellan. 

Det bästa enligt Novis var ändå björnarna, vet inte hur länge vi stod å tittade på dem. 
Helt slut i både kropp å knopp däckade vi alla ihop i soffan.

Tack farmor, farfar å faster för denna gång, vi ses snart igen. Då på semester i Fagervik:) 

Nu väntar vi ner Mimmi på tis, som vi längtar. Bara Moss som saknas nu! :) 

Bästa doften

När jag kom hem i eftermidda och öppnade dörren slog en helt underbar doft emot mej. Gick in i köket å där på bänken ligger nygräddade bullar. Å käre värld så himla gott. 

Ska tilläggas att farmor å farfar är här å hälsar på:) 

Återkommande

Ännu en dag hemma å vabba. Liten gosa har vare hemma nu sen förra måndagen. Men nu äntligen va det sista dagen hemma med sjukdom få vi hoppas. Håller alla tummar jag har att denna moster perjod med förkylning nu får räcka för detta år... Men men det lä ja ju få äte upp!!! 

Har iaf var på BVC idag för inskrivning å påhälsning här på Lidingös BVC. Egentligen va inte nästa besök förens 3-års kontrollen. Vägas å mätas fick gos gö. Hela 96,5 cm helt galet va hon växer:) 


Har precis druckit en goooo kopp kaffe, pappa du vet nog:) En nesspresso maskin borde vara alla kaffe älskares rätt. Sjukt gott kaffe! Få väl se när jag somnar ikväll!!! Just nu känns det inte som att det kommer hända närmaste timmarna iaf. Jajja skyll sej själv när man dricker kaffe 21.00! Härlig dag

En härlig promenad där vi matade fåglarna å tittade på båtar sen avslutades utevistelsen med parkhäng. Helt galet att man kan gå utan jacka (i solen) i mitten av oktober.... Så nu efter 3 timmar ut i det härliga vädret är vi ganska så himlan trötta. Med gott samvete kan vi gå å sova en timme:) 
Världens bästa

Det är med en tår i öga vi sagt hejdå till världens bästa MorfarOla idag. Pappa vi saknar dej redan.


Får inte va med...

Blev utkörd av dottern, mamma vi pratar här, gå ut!!! Jajja när morfar är här är man bara vatten värd! Gosfia<3

Lyxfrukost

Här hemma lags det våfflor. Just idag bestämde Novis å jag att det fick bli våfflor bara för att:) 


Dock ett litet missöde då telefonen hamnade i grädden... Men verkar som det gått bra, phuuuu. 

Monster veckan är över

Phuuuu så va denna intensiva vecka över. Inskolning med Novis hos nya dagmamman+ möten • 3. Vara av ett mitt första föräldrarmöte... Sjukt nervös innan med det gick hur bra som helst å föräldrarna var så nöjda. 

Inskolningen då!? Jo vi kände att förskolan inte va helt 100 så vi sökte plats hos en dagmamma som bor i huset mittemot oss. Allt gick fort när jag tog tag i det hela å i tisdags började Novis inskolning. Tors, fre har jag tom kunna jobba för det har gått så himla bra. En stor sten har lättat kan jag säga från att varje dag sen mars lämnat en hysteriskt grinande Nova till att på 4 dagar bara vinka hejdå utan som helst tillstymmelse av ledsamheter. Världens bästa gosa. 

Så helgen blir lugn å skön, in till stan en sväng för att käka lunch men vänner sen inget mer planerat. 

Hej hej Gun och Gubben
RSS 2.0