För två år sedan

Träffade vi dej för första gången. En liten Nova kom till oss 22.23 den 9de juli 2011. Efter 9 månaders längta fick vi äntligen träffa dej vår älskade gosa. Så älskade från första sekund. Jag och din pappa älskar dej i all oändlighet.

Dagen har vi firat med allt vad en tvåårsdag innebär. Paket, tårta och massor med bus och mys. Cirkus och picknick i gräset. Tårta med nära och kära nu ikväll, även gudmor och henne M har kört från Dalarna för att fria världens bästa dej, älskade gos.

Nu sover Nova gott i sin säng efter en härlig dag. Tusen tack till alla er som varit med och friat och kommit ihåg Novas stora tvåårsdag.
Jul. 09, 2013


Lördagmys

Med ett glas rött i handen sitter jag nu å smälter dagens grill. Pappan, morfarn å dottern badar tunna tillsammans med mina fina kusinbarn. Mmormorn å jag sitter å myser på altanen men sjön som utsikt. Just nu känns det sådär himlans bra då man även vet att 4 veckors semester väntar.Semester på ingång.

Bara 3 timmar kvar sen bra semester igår på allvar:) många like på den!

En kopp kaffe å några bitar choklad såhär på rasten så känns det inte så långt till hemgång.

Nära nu!

Återigen

En härlig kväll med finaste vännerna, thaimat å lite (åså lite till) vin. Nu väntar en sista jobbdag sen är det semester som väntar.Mot Sthlm

Sitter på tåget påväg ner mot Sthlm, haft härliga dagar hemma i Sundsvall med mycket bad och mys. Nu väntar två jobbdagar innan semestern börjar på riktigt!


Far hemåt igen redan på fre så det blir inte så mycket annat mest bara jobb åså såklart hinna träffa finaste vännerna.RSS 2.0