Vilket fläng

XXL
ICA
Hem (vända för jag hade ingen nyckel)
Stan
Lunch me Farmor
Bikini köp hos Sannis
Kaffe med Sannis
Lek med Frank å Sixten
Lidel
Hämta mamma
Hem
Stugan
Midda
Badtunna
Hem
Sova

Befinner mej nånstans mellan midda å badtunna.


Rörigt

Haft en gos mellan oss inatt å hon ligger inte direkt stilla! Plus att sängen är max 120.... Ja ni kan ju tänka er hur mycke vi har sove på en skal... Skulle tro att det är tänder som spökar, för att hon vaknar å är så ledsen, eller så mardrömmar.

Med idag är det fullt schema så lä inte hinna tjusova någe.

Upp å igång!


Hemma igen.

Taxi Tussan Palm har vare i farten. Alnö tur å retur blide det. Men nu är det god natt även för mej. Tjusovit på soffan å blive lovad sovmorgon av bästa morfar, så jag ska nog klara nattens sömnbehov iaf.

God natt!


Men Gos då!

Vi har ju en dotter som älskar att klättra på allt! Å då menar jag verkligen allt! Igår klättrade hon ur sin resesäng pang rakt ner i golvet. Lilla gofis, som tur va gick det bra men nu måste vi fundulera ut hur vi ska lösa detta. En vanlig säng eller madrass på golvet bara eller ja jag vet inte riktigt. Va iväg till IKEA en sväng med mamma å såg en smart lösning så jag hoppas att det funkar på Novis säng med. Vill inte ha en till klättrings incident!


På plats

Så va vi framme i Sundsvall, jag i bos å hos mam å pap, Novis å A hos farmor å farfar. Lite uppdelat idag, mamman behöver sova!!! Men sanna mina ord, jag lä va vaken vid 6 som vanligt bara för att kroppen är van vi det. Men om så även är fallet så får jag ju iaf hel natts sömn å bara det är ju guld värt. Även om jag saknar mina finaste så ska det bli himlans så skönt att sova.

Har hunne me att fria pappa med paket å go midda. Träffat kusin å faster. Sett lite tv å intage ros'e så nu är det natten för mej!


Over and out.


Påväg

Destination: Sundsvall!


Firar!

Va e det för en dag? Vad e det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är bästa pappas födelsedag. Hurra! Hurra! Hurra!

Idag blir bästa pappaOla hela 27 år;) ja i sinnet är han iaf inte en dag äldre. Vår allas egna pigg pensionär, som han själv säger:)


God morgon!

Eller vänta... Nej inte riktigt! Gos har haft en riktig jobbig natt med, vet inte riktigt vad det är. Kanske nån tand eller så. Jaja hur som så har det vare en lång natt. Ska bli såååå himla skönt att komma hem till Sundsvall ikväll. Men först lite dans:)


Är det okej?

Att gå å lägga säg klockan 21.00 en fredagkväll?

Svar: JA! Efter en natt med max fyra timmars sömn då en gos bestämde sig för att vakna när jag skulle gå å lägga mej å sen va vaken till 01.00 å sen tycker hon att det va morgon 05.04... Tyckte inte mamman! Men det va ba å se glad ut å snällt kliva upp. Sen har dagen spenderats nere i Sthlm så nån sovstund har jag inte hunne me idag. Så ja det är okej att gå å lägga sej 21.00 på en fredag.

God natt!


Är det okej?

Att gå å lägga säg klockan 21.00 en fredagkväll?

Svar: JA! Efter en natt med max fyra timmars sömn då en gos bestämde sig för att vakna när jag skulle gå å lägga mej å sen va vaken till 01.00 å sen tycker hon att det va morgon 05.04... Tyckte inte mamman! Men det va ba å se glad ut å snällt kliva upp. Sen har dagen spenderats nere i Sthlm så nån sovstund har jag inte hunne me idag. Så ja det är okej att gå å lägga sej 21.00 på en fredag.

God natt!


Hej Mormor, Morfar, Moss, Farmor, Farfar och Faster


Egentid

Sitter här i soffan å myser med mej själv. Skrutt sover å A är ute på äventyr. Så jag har poppat popcorn å slage upp ett glas mjölk dagen till ära:) det är ju ändå bara torsdag! Men lite fredagsmyskänsla ändå.

Förmiddan spenderade vi i lekparken sen i sängen sovandes 3 timmar, japp du läste rätt, vi sov 3 timmar båda två sen intog vi en sen lunch innan vi får bort till bästaJo för lite kaffe å surr. Skrutt härjade på som vanligt så nån lugn kaffestund va inte ens å tänka på:) det finns mycke spring i hennes små ben.

Mot nya äventyr imorrn.


Mycke nu

Mycke bilder nu, men det är bara för att jag laddat över bilder från systemkamaeran. Å det finns så många fina, men jag ska inte tråka ut er för mycket=)

Mina finaste


Drömmen om sommaren


Ses snart

På torsdag får vi äntligen träffas igen.

Världens finaste


Klipp

Idag va gränsen nådd! Torkade håret med hårdrock idag, vilket jag sälla gö nu mera känns som inte värt när man ska leka i en park eller gå till Öppna förskolan. Aja idag gjorde jag det iaf å jag riktigt såg hur slitet håret va å jag stod inte ut en sekund till så jag tog kökssaxen å friserade lite, det värsta försvann iaf:) får väl se va frissan säger om min fin, fina självfrisering! Kanske ska ta om byta bana... Hummm tål att funderas på, eller vid närmare efter tanke Nej:)


Humf!

Lördagsgodiset lyser med sin frånvaro... Hur gick detta till? Har ingen annan å skylla på än mej själv, typiskt!


Helt slut

Efter en heldag i Sthlm är jag nu äntligen påväg en igen. Varit en intensiv men väldigt rolig dag. Nu längtar jag hem till min älskade gofia å hennes pappa. Konstigt hur mycke man kan sakna på några timmar bara. Det är en liten föraning om hur det kommer att va när man börjar jobba igen... Ser inte fram enormt att va borta från gos så mycket!!! Nej tur det är ett tag dit! Ska njut av varje minut men gos, ta vara på tiden eller vad det nu heter:)


Mot nya utmaningar

Igår va vi på trevlig sushimidda, idag lite tung i huvet. Vart inte så sent, men lite vin klarar inte en gammal tant som mej numera när man ska upp tidigt! (En påminnelse till mej själv!) Så med huvevärk sitter jag nu på tåget påväg ner mot Sthlm för en danslördag. Blir lite extra idag då jag även ska vika på discodans lektionerna, 7-13 år. Ska bli himlans kul att köra för "lite äldre" då jag har 2,5-7 annars.

Nu återgå till kaffet å fortsatt planering av musikval inför dagens utmaning.


Gos


En helg att minnas

Å vilken helg det blev, så himla kul att vara alla på samma ställe samtidigt. Händer ju inte så ofta, både familjen Palm å familjen S. Drinkar intogs å därefter dansgolvet, dansades så att fötterna knappt bar mej idag. Finns det nå roligare än å dans!? Svarar själv på den: NEJ det finns inge roligare. Men ett tips om man ska dansa i timmar så ha inte höga klackar på skorna... Stort minus. Dansade så att jag tillåmed fick byta tröja:)

Nu är det tre utslagna hjältar som snart ska inte sovläge, en har redan gjort det, en är inte långt därifrån å en tittar på solsidan men ögonlocken är väldigt tunga.

Tack för en härligt dans helg:)


Check

Checkat in på Cinderella, fått i mej mat, just nu är ja nattvakt till Novis (går i skift:)) så om 3 min kommer morfa/ pappaOla å löser av mej. Sen klackarna i taket:)


Moss

Har vare å hämtat min älskade lillasyster på Arlanda å nu sitter hon här alldeles breve mej i soffan. Som jag har längtat, först tillbringar vi 2,5 månad under samma tak å sen ses vi inte på 2 månader.... Men nu så är hon här våran bästa Moss.


Underbar dag

Haft en riktig bra dag med världens bästa Gudmor Elisabeth, bad stod på schemat å bad vart det. Sen va gos trött å slocknade innan vi ens komme hem. Lite lunch å sen va det dax att vinka av gudmor vid tåget. Novas bästa, bästa gudmor:)


Underbart

Vart iaf 4 timmars sömn inatt, tittade på klockan sista gången 02.03 å en liten gosa tyckte det va morgon 05.55, tyckte inte mamman! Men vi har legat kvar i sängen å myst en stund. Får se när jag säckar ihop idag:)

Ha en fin fredag.


2 timmar senare

Tredje gången gillt!

Go natt å go gott!!!


Jaha

Gos sover, A sover, sover jag!? Nej!!! Alla sover men inte jag... Ligger här helt klar vaken å ju mer jag tänker att nu måste jag sova ju mer vaken bli jag. Så blogga lite, läsa lite å sen sova gott!

Go natt igen då!


2012-10-11

Vaknade med huvevärk å va allmänt irriterad pga störd sömn, även om gos sove jättebra så vaknade hon i natt 4 gånger å villa ha nappen. Egentligen är väl det ingenting men jag är så otroligt sömn beroende så det är ju helt galet. Å det är ju inte så att hon är vaken utan det räcker att man ge henne nappen så somnar hon på två röda. Men jag måste upp å ge henne den å sen somna om, så störd sömn = irriterad mamma på morgonen.. Ja jag vet att jag skrev att jag inte skulle klaga på att jag var trött men nu är det så iaf!

Aja efter Alvedon, många koppar kaffe å en sovstund med gos så va jag tillbaka igen. Nu laddar vi med en god natts sömn så att vi orkar bada med bästa Gudmor imorrn förmidda å busa med bästa Moss på kvällen.

Go natt å go gott.


Glögg

Sitter här å funderar på vad Yuzu är för nån smak? Nån som vet? Detta är nämligen smaken på Blossas glögg 2012 Yuzu och Ingefära. Jag är ju inget jätte fann av ingefära men man vet ju aldrig. Fjolårets glögg va ju ingen höjdare heller direkt, så jag håller tummarna för 12:an. Blåbär däremot va ju himelsk, va re 09 månne?!


Ofrivillig frånvaro

Har inte fungerat att logga in de senaste dagarna men nu så är jag tillbaka.

Så vad har hänt då? Nja inte så mycket utöver det vanliga, mycke öppna förskolan, lek ut när vädret tillåtit å massor av lekmys inne.

Men på fre å i helgen händer det saker. Det börjar redan på fre förmidda då Novis bästa gudmor kommer hit å myser me oss. Sen på kvällen kommer våran allas bästaMoss för att på lördag ska vi alla far med Cinderella. Gänget från Sundsvall kommer ner med bussen å möter upp oss vid båten. Hoppas på att denna kulingvarning som vare dom senaste två veckorna ska lugna ner sej!!! Blir lite lätt åksjuk, men me lite vin så gungar men nog med:)


Ensam kväll

Eller nja inte riktigt skrutt är ju såklart hemma. Men herrn i huset är ute å ränner på stan, så jag har laddat upp för en myskväll. Vilket består av en hederlig VIP å en cider (för er som inte vet vad en VIP är så består det av chips å dip)

Är galet trött efter en dansdag så jag lär somna ganska så snart har jag en känsla av. Men först lite VIP!!!

Hadehej!


Dagens Novis

Dagen till ära när Timrå spelar. Ska tilläggas att mamman i familjen jobbat idag så det är pappan som valt kläder:)


Kärlek utan gränser


Shopping

På hög nivå har shoppingen legat idag. Hela 30 kronor har jag spenderat å då har jag införskaffat ett regnställ med både byxor å jacka till skrutt åså en vintermössa. Ja vart ju inte direkt ruinerad, barnloppis på öppna förskolan. Gillas skarpt:)


Fel!

Myndigheten? Nej såklart inte MYSIGHETEN är ju rätt uppfattat!

(rättelse från förra inlägget)


Nära nu

Som jag har väntat, ända sedan i maj. Men nu så äntligen, bara 1timme å 20 minuter kvar nu sen så. Laddar upp med lite vitchoklad å funderar på att ta mej lite glögg, för myndighetens skull. Japp det är Greys premiär ikväll!


Super

Haft en helt underbart mysig förmidda med gos. PappaA pluggade hemma så vi gick iväg till en park där även att gäng andra barn från en förskola va. Gos lekte å lekte å lekte. Hon fick även en friare som följde efter henne å skulle visa allt vad han kunde, så gulligt:)

Just nu har jag en sovandes gos på mej, tog nog max 1 min sen sov hon, jobbigt att leka med storbarnen:)

Nu säger även jag god natt för en timmes vila, vardagslyx att få sova såhär mitt på dan.


Bästa sällskapet vid frukostbordet.


Love


Japp så kan det va

Ibland kanske jag inte svara när nån ringer å det beror inte på att jag är oartig eller inte vill svara,vissa dagar är bara så här:)


Klockrent:)


Hår

Novis har aldrig haft någon snuttefilt eller liknande, hon har flera stycken men hon ignorerar dom totalt. Istället använder hon mitt hår, hon gosar med det mellan fingrarna å i hennes ansikte (inte jättekul när hon är förkyld). Nog för att mitt hår aldrig vare av nån vidare kvalitet, tunt å bäbisfjunigt. Men nu är det inte roligt nånstans... Använder inpackning istället för balsam men ändå är det en stor dreads... Inte kul, tror jag rakar av håret snart!

Allt för dej älskade unge:)


RSS 2.0