Men nått så djävulskt

Precis som väntat!!! Nå så djävulsk träningsvärk vet jag inte om jag vare med om förut! En träningsvärk utan dess like. Men som sagt nu är det bara att fortsätta härifrån, har ju en börja iaf. 

Men inte lätt när dottern tycker att man ska sätta sej på golvet för att i nästa stå upp och helst dans och hoppa samtidigt. Min kropp va inte riktigt med på hennes lekar idag! Å antagligen inte imorrn heller!!! Jaha

Vet en som inte kommer att kunna ta sej fram särskilt snabbt imorrn å det är jag!!! Första body pump passet på drygt 3 år snart! Ja jag vet iaf att jag lever. Trodde knapp att det fanns nån muskel kvar i kroppen å käre värld så rätt jag hade men snart så... Nu har jag ju iaf fått fingrarna ur! 

VAB

Hem å vabbar idag. Novis har fått en virusinfektion i munnen med många blåsor som självklart gör jätteont å dom smittar så vi myser på hemma idag och imorrn. Så får vi se sen. Dock är hon ju frisk i övrigt så det blir nog en sväng till lekparken iaf för annars har jag nog någon som snart klättrar på väggarna här hemma. 


Snöra på mej danskorna

Japp idag är det danslördag, har egentligen sagt nej denna termin till att dansa så jag inte riktigt orkar när man även jobbar hela veckorna med. Men idag ska jag hoppa in en sväng. Ska bli riktigt roligt:) va ju som ett tag sen nu. 

Mys med gos sen hela eftermiddan, kvällen å imorrn då A far till annan ort. 

Ha en fin dag. 

Lång dag.

Vart en lång dag idag på förskolan. Lämnade 8 och A hämtad henne vid 17 tiden. Lilla älskade hjärtat, hatar att vara ifrån henne hela dagarna. Komma hem laga mat hinna leka lite innan det är gos natt. Åså löper det på 5 dagar i veckan. Hatar att personalen på förskolan träffar henne mer, att jag umgås med andras barn mer än min älskade dotter. Tänk om man va ekonomiskt oberoende då kunde man ju iaf välja. 
Igår passade vi på att rida lite påvägen hem från affär. 

Familjen

 

En helt vanlig söndag

Fast ändå inte. Brunch hos fina vänner, trevlig sällskap å våfflor på det. Vad mer kan man önska av en söndag. Nu filmmys med chips, hör å häpna dottern sover redan!!! Men av förklarliga själ då hon inte sove nått på hela dan (å inte igår heller) Liten börjar bli stor. Ett plus ett

Parkhäng och kaffedrickande tillsammans med bästa Ems, ja åså Novis såklart. Tänkte att lättar all tillbringa fikadejten i en park där Novis kan springa nästa hur som än att sätta sej på ett kaffe å leka jagis istället. 

Tack för kaffet å "hänget" :) 


Egna val

När man har fyllt två år kommer även den här egna viljan fram... På gott å ont:) så igår valdes det kicken till förskolan vilket resulterade i att det tog väääääldigt mycket längre tid att ta sej fram. Istället för 2 min med cykel tog det lagoma 40 min:) 


Hjärtat svämmar över av kärlek till dej min älskade dotter

Å där somnade jag

Hämtade gos, lek i parken, hem, tvätta, diska, laga mat med gos på armen, hänga tvätt, ge gos mat - vill inte ha - torka mat från golvet! Tvätta, plocka undan alla miljarder leksaker om ligger överallt, hänga tvätt, vika tvätt. Äta, tvätta. Diska undan middan, hänga tvätt. Vällingdax mys i soffan å god natt. Där sov Therese innan hon ens han skriva detta inlägg!!! 

Tänk om man va lika trött alla kvällar då skulle man få väldigt mycket gjort! För hade jag satt mej ner i soffan två sek där i mitten hade jag inte tage mej upp igen! Så för att fixa allt som ska fixas hemma behöver jag vara så trött att jag inte ens kan sätta mej ner:) 

Äppelfest

När det vankas Äppelfest på mammas jobb är det självklart att gos får var med.

Efter lunchen idag for jag upp å hämtade Novis så hon fick vara med oss hela eftermidda åså höll jag inte på att få med henne hem sen. Mammas jobb är ju den bästa förskolan ever:)
 

Å sen att det vare sommarvarmt så att kunnat gå i shorts å linne gör ju inte det hela sämre direkt:) 


En trevlig söndag

Efter en mindre trevlig hemresa igår från Arboga tänkte vi att idag blir det en innedag med en magsjuk gosa men så blev de inte. Antagligen vart hon åksjuk för idag har hon vare hur pigg som helst.

Så idag har vi vare inne i stan å äte lunch med As morbror å hans fina sambo. Efter det strosade vi upp till Kulturhuset där gos kunde leka lite. Investerade i 3 barnböcker till henne där för 10 kr som hittat! Nöjd! 

Vilket helg å vädret på det, ja jag kan inte önska mej så mycke annat just nu.Mini road trip

Till Arboga styrde vi bilen för att titta på As kompis båt. Dom har köpt ett lastfartyg som dom håller på att renovera så att dom såsmåningom ska kunna bo på den. Inte min dröm men jävulen vad häftigt:)

Novis tycket det mest intressanta va att gunga å köra traktor.


Måste bara få avreagera mej lite!

Så himla irriterad! Vi har sagt till Novas lärare att hon max får sov 1 timme för annars somnar hon inte förens 22 å det blir panka av allt. Vet inte hur många gånger jag sagt det å varför. Igår när vi hämtade henne va svaret på frågor hur läng hon sove "alla bara har sove 1,5 timme så att dom ska orka vara med på fredags mys"! Tur det inte va jag som hämta... Blir så himla himla arg å irriterad för allting blir panka. Somnade sent igår å va vaken 6 imorse. Hon har sove 3-4 timmar mindre än vad hon brukar. Gaaaah får se hur denna dag slutar! Ja ja Novis kanske skulle ha vaknar tidigt iaf med hon hade iaf somnat tidigare igår!


RSS 2.0