Klantarsel

Paniken när man inte hittar sina nycklar, börjar fundera å hittar nånstans långt bak i huvet att dom kanske är kvar på Novas förskola. Och då i hallen där tusen andra går... Efter mycket letande av tillåmed förskolechefen återfanns dom.


Phuuuu nu kan jag andas ut igen.


Tack för den Gos!

Innan vi åt midda idag, myst jag å Gos i soffan. Jag hade linne på mej och låg med armarna ovanför huvet. Gos killade mej under armen, tittade på mej och sa "Mamma skägg"... Tack för den...:) ett liter tips till mej själv "bör raka mej under armarna mer än varannan dag, annars får jag skägg"!!!


:)

Mycke surr, god mat, en vild Nova = mamman för springa sej svettigt! Åså finaste tjejerna som sällskap. Ja en tisdag i min smak. Novis kom inte i säng förens efter 22 igår men va gö väl det en kväll nångång. För jag tror hon hade lika trevligt som jag:)


Underbar dag!

Efter en vecka då vi knappt sett varandra, för att pappaA jobbat sent och sen jobbade ju jag igår. Har vi idag vare ute på en riktig långpromenad i den strålande solen. Efter 2,5 timmer var vi tok hungriga så vi va tvungna att gå in. Tyvärr glömde vi kameran så ni får stå ut en tråkig text bara...!

Nu sover gos gott å jag ska ta mej en kopp kaffe å mammas goda kakor med mej ut till pappaA på balkongen. Å kanske man kan få lite färg på denna vita vinterkropp! Ja vi får väl an se.


Börjar förstå!

Nu börjar jag förstå dessa "dagis bakterier" först kräks å nu fyra dagar senare.... hosta, snorig å feber... Lilla hjärtat inte ska du vara sjuk! Å vi som tänkte ta spruta imorrn inför Turkiet resan... Jaha får bli till veckan istället då.

Annars då? Ja händer väl inte tokmyck just nu i mitt liv, eller kanske snarare att det händer massor med sammansak dag ut och dag in.. Kul? Njo men ganska så:) självklart har jag ju önskat att fått vara hem lännnnge med gos men man får ju inte alltid som man vill. Idag har jag iaf dansat massor, hård träning inför kommande avslutning den 27 april.

Men nästa helg händer det grejer vill jag lova:) Novas gudfar och hans fina sambo kommer hit för att umgås och så är vi bjudna på 30 årskalas, så himla mycke kul att se fram emot. Så nu gäller det att bli/hålla oss friska! (En lite uppmaning till mej själv bara:))

Over and out, god natt!


Som tur va

Har inte vare någon tendens till att ens må dåligt för Novis, men hemma ändå för säkerhetsskull. Lugna dagar med mys och parkhäng. Det är med VAB är helt okej, lyxigt att få mysa mitt i veckan. Men imorrn är vi tillbaka på banan igen med jobb och förskola.


Tur man inte är känslig.

Låg å myste med en nästa sovandes gos i soffan. Å vad händer då jo en hel kaskad över hela mej! Som tur va har vi massor med kuddar under oss så soffan klarade sej. Dusch, tvätt och byte av kläder. Men nu sover hon gott. Hoppas på att det är något hon äte annars vet jag en som snart oxå kommer åka påett...! Lilla älskade du.

Första VABdagen imorrn då.


Bra dag

Min älskade lillagos har haft det lite småjobbigt på förskolan. Jätteledsen när jag lämnat å sen lite tillochfrån under dagarna när hon komme på att hon saknat oss. Så idag tänkte jag att det kommer att blir riktigt tufft, då hon vare ledig enda sedan skärtorsdag. Hon va tokledsen när jag lämnade med 15 min senare fick jag ett sms om att hon var sitt vanliga glad jag och lekt på. Å jag hämtade en glad gosa som haft en toppen dag. Det värmer i mammahjärtat vill jag lova<3


HippHippHurra

Säger vi till Novis faster Anna idag. Hoppas du haft en toppendag med allt där till. Stora kramar till dej från oss.


Lugn hel

Precis va vi behövde, både gos och A har ju vare lite småkrassliga i veckan så helgen har vare lugn och skön utan större ovationer. Gos å jag va till Uppsala en sväng i går för att hämta hem den lagade vagnen. Sen har vi mest bara myst, sett på film och sove. Välbehövligt inför kommande vecka, inte mycket planerat men det är en väldigt STOR omställning att vakna, ta sej iväg säga hej då till en ledsen gosa(snart vänder det!) jobba, hämta en glad gosa, midda å god natt... Detta i jämförelser mot hur vi har kunna tagit det lugnt i 1,5 år. Inte konstigt man är trött!

God natt!


Äntligen

Som jag har längtat, enda sedan i måndags! Helt galet va man kan länga efter en lite gosa. Men som sagt nu är mina hjärtan äntligen tillbaka. Dock skruttiga båda två men va gö väl det när man får pussa på dom.


Novis i sin nya fina vår/sommarjacka som hon fick av Moss i påskpaket.


Saknar.

Har vare utan min älskade gosa å A sen i måndags mitt på dagen. Börjar kännas i mammahjärtat nu. Tur dom kommer snart.

https://cdn1.cdnme.se/2645077/7-3/pic_515c6f34ddf2b310b760e127.jpg" class="image">


Lyx onsdag.

Fika dejt med bästa Ems, mycke surr å trevlig sällskap, på det även god mat. Vad mer kan man önska av en onsdagskväll?!

Hem å slappa i soffan för att orka jobba imorrn.


Sovmorgon

Två mornar i rad! Men jag saknar min gosa. A och gos är kvar hemma i Sundsvall för lite extra påskledigt, jag är hemma å jobbar. Känns ganska konstig att vara själv såhär. Tur dom kommer tillbakaikväll.


Nu kaffe, sen jobba!

Hadehej!


Mycke!

Hänt massor i vårt liv den senaste månaden därav frånvaron.

Flytt, jobb, inskolning osv.

Flytten gick smidigt och fort, lägenheten börjar se okej ut. Endast tavlor och gardiner i köket som saknas nu.

Jobbet då? Jo men det rullar på, är dock inte van att infinna mej på ett ställe en viss tid varje dag och så förväntar dom ju sej att jag ska hålla mej vaken... Jobbigt det här med att jobba;) men roligt är det oxå.

Inskolningen funkade kanon när morfar va med, lite sämre när mamman ska lämna på morgonen. Men man kan ju inte begär så mycket av en lite gosa som bara är lite mer än 1,5 år och bara vara hemma med mamma hela tiden. Älskare lilla hjärtat. Trots att jag vet att hon har det bra och att jag vare med på endel inskolningar så är det någonting annat när det är ens egna älskade lilla gosfia!


RSS 2.0