Kan man säga att det är sommar nu?!

Härlig dag med massor av Sol☀️ 

Jobbade en sväng på förmiddan, mötte upp Gos och pappaA vid slussen. Intog lunch innan jag och Novis tog båten tillbaka till Lidingö. Tog sin lilla tid att gå från båten och hem. Mamman va måttligt road med skavsår och ett tålamod som inte ens räckte halvvägs. Men hem tog vi oss! Dumpade av våra grejer för att gå på loppis. 
Stora lilla Novis leker själv i parken medan mamman tittade runt på loppisen (hade stenkoll på henne hela tiden...:)) Men när vart hon så stor❤️

Lyckade fynda det vi behövde så nu är vi redo för våren/sommaren i alla avseende:) Till månen och tillbaka så många gånger att jag inte ens kan räkna❤️
Gudmor

För några helger sedan hade vi playdate med världens bästa gudmor i alla kategorier. 

När det skulle prata hemlisar fick mamma stå på andra sidan staketet! 
Tiden springer fram

Vi far mellan Sundsvall och Lidingö. En helg hemma i Sundsvall å en helg hemma här. Påsken spenderades givetvis i norr och på ons ställer vi återigen GPSen på samma destination. Men där emellan myser vi här hem. 

Bildregn från påsken:

Mys hos farmor och farfar
Segersjön när det är som allra bäst, här är Gos och Mimmi på hajjakt! 
Moss och morfar gottar sej i solen

Trotts mindre bra väder lyckade vi hitta några härliga solglimmtar, grill å vin och på det bästa familjen❤️
Fartfylld dag

Började dagen hemma hos farmor och farfar. Avslutar dagen hos mormor och morfar och där emellan har vi hunne med både massor av lek i solen och shopping i Birsta.
Blidregn

Söndagens utflykt till stallet:
 
 Självklart måste man ju spexa lite oxå framför kameran, annars fastnar men ju inte på bild!!!
 
 
 

Ännu en vabbdag

Forsätter här hemma. Natten har vare hostigare än allt hostig, så när vi vaknade traskade Novis å jag ner till VC. Inget konstigt bara en vanlig förkylning men med en jävla hosta. Hostmedicin och vila är det som gäller denna vecka. Så inge jobb eller dagmamma för mej och Novis resten av veckan. Tur vi får åka uppåt Sundsvall till helgen så vi får lite friskluft i lungorna:)

Åter till soffläge. 

RSS 2.0