Efter regn kommer sol

Vilken dag det vart igår, å energin va på topp trotts går natten. Dansade så jag va helt dygsur, snurrade runt i Sthlm (som vanligt) med bilen innan vi intog söder hos BästaEm å C, lunch på Vapiano, middas mys med BästaEm å fina Sara. Novis va hur go som hela kvällen.

MEN!

Destovärre idag, efter lunch va hon gnälligare än gnälligast å hon va tokledsen när vi skulle fara från Sthlm (vilket inte jag uppskattade på det redan är jävligt stressande att köra på Hornsgatan!!!) men men halvvägs till Uppsala somnade hon iaf. Å sen efter vi kom hem har hon vare sjövild.

Dock fick allt sin förklaring då jag såg/kände att en hörntand precis sprucket fram:( lilla hjärtat, inte lätt när man inte kan berätta va som är fel.


Älskade


Skulle inte sagt någe!

Gårdagen vart inte ett dugg bättre, Novis va allmänt gnälligt å jag lika så... Hon lyckades även slå mej i panna med en kötthammare... Hur hon nu lyckades med det? Jo hon hade lek i kökslådorna åså låg vi i soffan å myste alla 3 och rätt som det var sa det bara pang! En ledsen mamma med ett horn i pannan å en lite skärrad gosa. Lillvännen förstod inte vad som hände, å sen satt hon å petade på mina tårar rynkade på näsa å pussade på mej:) älskade gofia, inte så lätt å veta.

Natten då, ja sove iaf drygt 6 timmar... Dansa idag mellan 9.15- 14.30 japp får väl försöka hitta nån slags energi:)

Klago inlägg men det känns lite bättre om man får klaga:) (lite lördagsgodis sen känns det nog bättre)

Hoppas å tror att det blir en bra dag, å att ni får det med.


Vakna

Mindre rolig natt å vakna redan nu... Bådar gott för dagen, men härifrån kan det bara bli bättre eller hur?!


Go midda

Är lite emot att lägga upp matbilder, detta för att jag själv tycker att det är himlans, himlans tråkigt att läsa om va andra har äte till midda, det skiter jag fullständigt i. MEN! Idag åt vi så jäklans go midda så jag va ba tvungen:)


Så håll tillgodo me lyxig laxpasta.


Love you

Snuvig innedag med gos, japp så va det kört igen. Hon fick ju iaf va frisk drygt en vecka. Snorigt å allmänt gnälligt, är inte riktigt van att ha en gnällfia, sista timmen nu innan hon somnade va inte kul nånstans..... Så vad har vi gjort idag då? Eeee ja läst böcker på löpande band. Hoppas på en bättre dag imorrn så att vi iaf kan få i oss lite frisk luft.


Ja ja inte varje dag

Har haft dåliga rutiner idag, gos somnade sent å sov ända till 15.30 vilket vi får sots för nu för hon är fortfarande vaken, lilla skritnissan, vanligtvis somnar hon runt 19.00. Men man kan ju alltid hoppas på lite sovmorgon imorrn då:)


Irriterande

Va på HM idag å investerade ett par jeans, provade ett par men dom va lite för stora å lite för långa, hade Novis med mej så att klä på mej å hämta ett nytt par att prova fanns inte på världskartan. Så jag tog ett par som hade märkning 32 på längden men när jag kom så va det bara 30... Så dom slutade vid knäna... Klantigt av men att inte dubbelkolla... Aja ingen större skada skedd, är ju bara å byta men så himla störande!!!


Ögonläkararen

När Novis va på 6 månaders kontrollen tyckte läkaren att hon skelade, lagomt nervösa gick vi till ögonläkaren. Men hon avfärdade det utan några som helst tvivel. Så idag va det uppföljning, å även denna gång avfärdade ögonläkaren det. Vi har inte tyckt att Novis skelat men när en läkare säger att hon kanske gör det så är det klart att man blir lite skakis. Ja okej det hade väl inte vare nån jättegrej om hon nu hade skelat. Men å andra sida himla skönt att Novis inte gö det:)


Drömmar

Drömde så konstigt i natt, i drömmen flyttade jag från gos å A för att bosätta mej i Umeå. Där skulle jag dansa men hade ingenstans att bo, känsla va hela tiden ångest. Å den känslan har följt med mej hela dagen, jättekonstigt å knepigt hur en känsla från en dröm kan sitta kvar iaf halv dagen.... Va himlans skönt att vakna å inse att det bara va en dröm, gos låg så sött å sov i sin säng å A alldeles breve mej.


Perspektiv

Jag ska inte klaga på att jag är trött ständigt å jämt, okej jag har ett sömnbehov som inte är av denna värld men vadå jag kan ju faktiskt gå å lägga mej när Novis sovermidda, å jag får väl gå å lägga med i tid på kvällarna då!

Läser en blogg, en granne får när jag bodde hemma i Sundsvall, kan inte säga att vi va direkt vänner men vi lekte ibland å jag vet vem hon är. För ett år sedan fick hon en söt liten dotter å samtidigt fick hon en diagnos som man inte ens önskar sin värsta fiende. Igår skrev hon något som fick mej att fundera. Så jag ska inte klaga på att jag är trött, för det kan jag gå nått åt, jag ska inte gnälla för att det vissa dagar är skitjobbigt att ha barn, för Novis är det bästa vi har å vi vet inte hur morgondagen ser ut.

Älskade älskade dotter.


Lyckades

Gö två små flätor, mycke hår nu.


Busbad såhär på morgon

Bland disken, men vad spelar det för roll:)


Pannkaka på menyn


Bus på hög nivå!

När mamma å pappa inte hinner med, för jag springer väldigt snabbt, hittar jag på en väldans massa bus:) precis som det ska va när man är 14 månader å har hela världen att upptäcka.


Felkörning så det bara skriker om det!

Ungefär vid den här tiden förra året så lovade jag mej själv att aldrig, aldrig, aldrig någonsin köra bil i Sthlm igen. Detta efter att jag kört mot riktningen påväg in i en tunnel på centralen... Som tur va var A med i bilen å va lugn å sansade så det hela slutade lyckligt.

Så i lördags skulle jag ner till jobbet, som ligger i Gröndal, vilket i vanlig fall inte är nå problem alls man behöver bara köra Essingeleden raka vägen, två vänster svängar å sen parkera - framme! MEN! I lördags när jag närmar mej Essingeleden så får man inte köra på för att det är vägarbeten, lite smått panikslagen tänker jag ju ändå att dom måste ju ha drage om vägen å skyltat så man kommer på lite längre fram!!!! Men ack så jag bedrog mej. Så in på St Eriksplan, vidare till fridhemsplan, över västerbron, genom hornstull för att tillslut komma till liljeholmen där jag kan känns mej hyfsat lugn iaf för därifrån hittar jag. Men gaaaa helt panikslagen! Å helt själv i bilen mitt i Centrala Sthlm!

Ja får väl se när jag känner mej redo att sätta mej bakom en ratt igen.... (visslingen körde jag ju från Sthlm till Uppsala igen)


Världens bästa

Som vi älskar dej, älskade busunge<3


Sådär ja

Tydligen så va det iaf nån som läste, så hej hej igen.

Tillbaka i Uppsala, efter 3 härliga månader i Sundsvall med nära å kära. Nog är det bra skönt att vara tillbaka, med rutiner å vardag. Men fy vad jag saknar allt där hemma.


RSS 2.0