Status

Just nu är syskonen Palm himlans ynkliga... Tur att ingen annan behöver höra på våra klagoramsor... Men det känns lite bättre när man får klaga:)

Så: förbannade, jävla förkylning försvinn å komma inte tillbaka!!!

Köpte en godispåse idag som jag skulle smaska på nu ikväll, men så värdelöst när man inte ens känner nån smak!
VÄRDELÖST!!!


Paj

Jaha så va det färdigt för mej me... Förkylningen är nu ett faktum! Typiskt! Har även en paj nacke, fick nån sorts sträckning igår och imorse när jag vaken va det inte kul nånstans... Linimentet å värmekudden är just nu mina bästa vänner:)

Nu åter tillbaka till soffläge, tur gos inte heller är pigg å att Moss är hemma:)


Stolt hejarklack!

Igår sprang den pigga morfadern indalsledenloppet, som är en lagtävlingen på 8,5 mil uppdelat på 8 sträckor. Pappa sprang 1,1 mil på 1.01.28. Hela lager sprang dessa 8,5 mil på dryga 7 timmar. Härligt jobbat!


Jaha

Så va det kört igen, men vi har klarat oss länge ändå. Gos har under eftermiddan/kvällen blive allt mer förkyld å hitentills har hon vaknar X antal gånger varav 2 hon fick komma upp då hon va täppt å snorig... Får se hur denna natt slutar. Säger iaf god natt nu å hoppas på en sådan.


Stanna upp!


Så mycket kärlek

Att det inte finns några ord som beskriver hur mycket vi älskar dej älskadeNovis.


Några dagars bloggtorka

Har nu landat hemma Sundsvall, för att under de närmaste 3 månaderna bostätta oss här på Havsörnsvägen. Känns så himlans skönt. Sundsvall har alltid varit och kommer alltid att vara HEMMA!

Några dagar i bilder:

Novis och PappaA myser på bryggan uppe i Segersjön.

Myser i solen

När solen blir för varm är det bäst att svalka sej lite med vattenlek=)

Några bilder på det va har gjort de senaste dagarna. Har även hunne med en å annan grillning, en utgång å en bröllopsfest. Njuter av dagarn utran att ens fundera nå nämnvärt på något anant.

Hadehej!

Klant jag

Min telefon bestämde sig för att befinna sig på annan ort i förhållande till mej... Eller snarare att klant jag glömde den i Fagervik.... Återfås imorgon förmidda.

Hade hej!


Underbar dag.

Haft en helt underbar eftermidda me finaste tjejerna, Nina å Signe. Kaffe å sol på det, jo man tackar:)

Imorrn blir det mer mys med samma finingar, hoppas på liknade väder så vi kan gunga hela långa dagen.

Nu väntar vi på pappaA, sen midda i Fagervik.


Morfar och gos

<3


Gårdagen

En dag fyllde med roligheter. Novis fick prova morfars motorcykel, vi hoppade studsmatta, gungade och avslutade kvällen i stugan med grillmys tillsammans med mormor, morfar, bästa gudfar och hans fina Malin. Det är helt underbart att vara hemma<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2645077/images/2012/pic_205509623.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645077/images/2012/pic_205509623.jpg" class="image">


Gunga

Gunga lite grann å gunga bak och fram


Hepp!

Två fullproppade bilar med packning behövde för att skulle kunna ta oss upp till Sundsvall med allt tillbehör inför sommaren. Från och med i dag, 16.00, fram till slutet av Augusti är familjen Palm/Sjödin Sundsvalls/Fagerviks bor. Har längtat efter denna dag länge. Men samtidigt känns det tråkigt att lämna alla fina i Sthlm, å spec bästa Ems.

Ems! Jag å Novis kommer att sakna sej massor!


Världens bästa pappaOla

Är så otroligt stolt över min bästa pappa. I lördags, när regnet öste ner, sprang han maraton på 4 timmar å 19 minuter. Inte fyskam för en morfar på snart 57 år.

Här laddar han i ett tält i skydd från regnet.


Hemma

Efter en helg fylld av diverse sitter jag nu på Havsörnsvägen 14. I skenet å värmen från brasan å med ett glas vin i handen känner jag att detta kommer bli en härlig sommar.


RSS 2.0