Värdelöst

Helt värdelöst att vara febrig å förkyld. Denna lilla bacill bestämde sej för att ge mej feber å massor med snor, frossa å värk i kroppen! Imorrn kommer mamma hit iaf å har en helg fylld med massor av roliga aktiviteter. Så du lilla bacill försvinn nu för jag vill inte ligga nerbäddad i soffan när vi har dansavslutningar, Svansjön å vänner som väntar!

Hej då bacill jävel!


Men nej!

Hej du lilla förkylning, du är inte speciellt välkommen och inte så önskade heller för den delen! Försvinn och kom aldrig igen!

Utan förvarning så är jag nu helt tokförkyld, inte ens ett uns tecken på förkylning imorse å nu snorar jag å nyser helt hysteriskt mycket...

Men sluta!!!


Hej Göteborg vi ses den 13 dec!

Har bokat biljett ner till min finaste lilla lillasyster. En syster helg bara sådär.
Många likes på den!


Ont i mamma hjärtat.

Idag är det danslördag, näst sista gången för denna termin. Är så sjuktroligt att dansa med alla duktiga småtroll. Men det gör riktigt ont i hjärtat när gos klänger sej fast i mej när jag ska gå, kramar och säger nej, nej, nej när jag lämnar över henne till PappaA. Vet ju, som jag sagt förut, att dom har det hur bra som helst och att när jag gått ut genom dörren är det bortglömt. Men det gör ändå så så ont i mej.


Mys

Myser ner oss i soffa, skrutt sover och middan är intagen. På spåret, cola och lite chips blir nästa en VIP.

Hadehej!


Om du

Nångång skulle vilja ha dreads så har jag ett billigt tips. Det enda du behöver göra är att komma hem till oss och natta Novis. Skulle tippa på 3 kvällar sen så har du utomordentligt finfina dreads.

Mitt hår kommer aldrig mer att bli va det engång va! Men det tar jag för jag har världens bästa gosa:)
Argleken börjar nu!


Helt otroligt!

Borta, puttsväck, borta!

Varje säsong lyckas jag alltid tappa bort ett par vantar. Men i år har jag redan lyckats tappat bort 3! Japp 3 par! En är kvar på Cinderella (för övrigt va det ett par skinnhandskar som min mormor haft, kul!) andra paret ligger på en bänk vid en tunnelbanestation och sista paret lyckades jag tappa idag påvägen till Öppna förskolan... Och den va inte kvar påvägen hem. Ååååmenåååå så himla klantigt!

Så jag önskar mej tio par vantar i julklapp eller kanske inte för jag kommer ju ändå bara att slarva bort dom!

Klantarsel!


För ett år sedan

Hade vi dop för finaste lilla älsklings Novis. Ett år går så galet fort!

Älskade älskade Nova, mamma och pappa älskar dej till månen och tillbaka.


Buslek

I söndags va denna lilla familj till lekparken å busade lite, gunga är en riktig höjdare.

Ett plus är att man numera även får på Novis hennes vinterskor utan ett mindre krig. Hon är en bestämd liten dam som inte ger sej i första taget:)


Uppdatering av julklappslistan

• Mössa storlek 48-50
• Strumpbyxor och kläder i allmänhet storlek 86/92
• Bestick (som är små, skedarna brukar tendera att vara större än va skrutts lilla mun är)
Julklappsförslag till Nova

• Dockvagn
• Dvd-spelare till bilen
• Babarfilm(er)
• Stor boll
• Tjock vintermössa
• Vintervantar
• Strumpor/Strumpbyxor
• Instrument
• Bondgård (Ikea) + djur.
• Kökstillbehör
• (kök)

Lite förslag på julklappar till lillaNovisgos.Lördag

Trevlig lördagskväll i trevligt sällskap. God mat å gott vin. Lite halv spontan midda men bästa Ems å C.

Påväg mer mot kudden nu, A sover å jag hoppas innerligt att gos oxå vill gö detsamma snarast för mamman är väldans så trött!

God natt!


Läs!

http://essencevitae.com

Är så otroligt tacksam att min lilla familj får må bra. Ta var på varandra å lev här och nu man vet inte hur imorrn ser ut<3


Älskar er så mycket, går inte att beskriva med ord.


Gaaaaaa

Nått så jävla irriterade! När det kommer in nån överglad sprätt som spelar dragspel på tunnelbanan... Låter fördärvligt å man vill bara slänga ut dom!! SLUTA!!!


Jaha!

Nu börjar jag bli lite nervös... Har lixom åkte lite på bananskal när det gäller detta förut så nu sitter jag här å väntar å bäljer i mej kaffe! Smart drag? Nej kommer va kaffespidad å kissnödig... Typiskt obra kombo... Jaja he bli nog bra ändå!


Vända

Vaknade trött å irriterad, bra start läge då man har en viktigt grej idag. Halvjobbigt att lämna skrutt å A för att sova i Sthlm inatt. Jag vet att dom har det hur bra å mysigt som helst men jag vill oxå ha fredagsmys med mina Älsklingar. Men en stor kopp kaffe å ett samtal senare lyckades jag vända hela denna negoinställning. Kommer bli en toppen fredag jag lixom bara känner det:)

Trevlig helg!


På turné

Jag å Novis är nu påväg ner mot Uppsala, skulle ta tåget men när man får åka förstklassigt tackar man ju gärna inte nej till det. Så ser ni Black Jacks turnébuss så vinka gärna till oss.


Mysig kväll

Efter en fartfylld helg har nu lugnet lagt sej. Novis sover, mam å pap sitter här breve mej i skenet från en värmande brasa. Lite glögg å pepparkakor åså va kvällen fulländad. Det som saknas är vår bästa Moss som vi vinkade av vi tåg förut idag, åså vår bästa pappaA som åkt tillbaka till Uppsala. Jag Novis blir kvar här uppe några dagar till, vi vänder neråt igen först på ons eftermidda.


En lite skruttis me bästa pappaA:)


Tjocka på Indalsälven


Vattumannen

"Vilken härlig kreativ dag! Det är lätt att se saker och ting i ett nytt ljus. Njut av kärleken".


Läser alltid horoskopen som står i diverse tidningar men jag väljer bara att tro på det braiga å idag kändes STs horoskop som helt okej:)


Sova

Att få sova en hela natt utan avbrott ända till 9.30 är inget förekommande i mitt liv numera så när det väl händer är man himla tacksam. Allt blir så mycket bättre när jag får sova ordentligt, inge irriterad, ingen sombi ja helt enkelt utvilad. En like på den!

Nu ska jag umgås med min fina syster, fixa lite naglar å sen midda i Fagga. Med mej därifrån tar jag världensbästa gos för att sov i bos hos mam å pap så pappaA också får en sovnatt:)

Mycke prat om att sova just nu, men det tar upp stor del av mitt liv när jag inte får mina sömntimmar:)

Trevlig fredag på er nu.


Mysdag

Haft en riktig bra dag, skrutt ha vare på toppen humör å så även jag efter att fått sova en förmiddagslur på ensisådär 4 timmar. Pigg å utvilad förutsatte dagen med finaste Annelie å hennes sötnos, midda intogs å en massa surr. Sen vart de bio skyfall, helt okej. Dagens höjdpunkt va att få kram på finaste lillestrumpan som kom me tåget från Göteborg. Nu sova för att orka med morgondagen. Sovmorgon imorrn då skrutt sover me pappaA.


RSS 2.0