Jag å syster

När vi är lite avis på att mam å pap for till Grand Canaria igår, får vi gå det bästa av situationen... Tänder en brasa, myser ner oss i soffan med varsitt glas vin, blundar och tänker att vi oxå är vi värmen (trotts att det bara är fejkvärme från brasan...;))


Morfar och Novis

Började med att morfar skulle diska slutade med att gos badade:)


Träffa tomten

Novis andra julafton har kommit och gått, träffat tomten för första gången. Fått en miljard julklappar, dock va hon inte så intresserad av att öppna dom så det fick mamman och pappan stå för.

Annars har vi haft härliga, mysiga dagar med nära och kära.

(Ber om ursäkt för dålig skärpa på bilden...)


God jul


Sjukt

Men Gudarsskymmning så sjukt mycket folk det kan vara på liten yta. Nog för att birsta med omnäjd inte är så litet men djävulens va mycket folk. Bilkön till birsta gick inte av för hackor och köerna inne sen typ på Åhléns och systemet.... Aldrig mer birsta igen!!! (ni lä nog ses mej där igen men inte inom dom närmsta dagarna iaf)


Mys i Bosvedjan

Slår in julklappar och dricker mej lite glögg (ja idag igen) pappa sover på soffan och gos i sin säng sedan dryga timmen tillbaka. Mamma är och hämtar finaste syster på stationen. Nu är julafton nära, det liksom känns i hela kroppen.


Mys

Myser ner mej i soffan under en filt med lite 12ans glögg å A håller på att tända en mysfaktors brasa. Och på allt detta börjar snart Greys. Va mer kan man begära av onsdagen för jul?


Hej då Göteborg

Tuffar så sakterliga hemåt Sundsvall. Beräknad ankomst 20.55.

Lämnar en mycket trevlig å mysig helg bakom mej. Födelsdagsfirande, spring på Nordstan, skräpmats ätande å massor där till har hunnit med.

Tack syster för denna helg, vi ses på tors igen, med då på mer norrlänskmark:)


Finast i hela världen

Snökul me pappaA:) tur vi får träffas imorrn för nu saknar jag dom sååååå sååå mycket!


Tredje advent


Jag sitter på en bänk utanför, Gröna Lund!

Haft en helt fantastisk kväll med finaste syster. Trots att det är flera mil till Frölunda och speciellt när man ska tillbaka!!! Är just nu i tryggt förvar hemma hos syster igen. Intage
Donken å ligger nu under täcket å tittar på Film.

Ikväll har vi väckt mam å pap, sjungit sjönsång för fastrarmastra å vare allmänt glada:)

Nu god natt!


Hej hopp!

Syster sover å jag är vaken, trotts vakenheten så har jag ändå fått mej lite sovmorgon som inte hör till vanligheterna. Dagen bjuder på "spring i Nordstan" å sen ikväll är det födelsedagskalas son vankas. Tur jag är utvilade så jag orkar med ungdomarnas tempo;)

Ha en fin dag!


Saknar

Saknar min finaste gosa.

Va e det för en dag?

Va e det för en dag, va e det för en dag? Nej det är ingen vanlig dag! För det är systers födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Grattis älskade syster på din dag:)


Rulla

Laddat upp med gottochblandat, cola och SATC på datorn. Att åka tåg är inte helt fel ändå.


Galet

Gudarsskymming va ont man kan ha i huve när man inte intage nå kaffe på hela dagen.... Dagen första kopp sitta fint, nu väntar jag bara på att huvevärken ska släpps sitt järngrepp!

Som väntat va det inte så roligt att säga hejdå till gos å A men när man får en massa slängpussar å ett stort leende genom rutan när bilen rullar iväg känns det lite bättre. Älskade älskade gos.


Nerräkning

Om 25 timmar är jag hos min älskade syster. En alldeles egen helg. Novis å pappaA far hemåt Sundsvall imorrn å jag far till Ida i Göteborg. Kommer kännas jättekonstig att va ifrån älskade gosfia ända till på måndagkväll. Har aldrig vare borta från henne så länge... Gaaaa men samtidigt tror jag att det är bra för oss båda, frågan är bara hur mammahjärtat klarar av det!

Men jag ska ha en supermysig helg med min finaste syster sådetså:)


Tröttast i stan!

Sove på soffan sen halv åtta, nu god natt!


Uppåner dag

Va en ganska jobbig natt inatt som va, gos va arg mellan 21-22 sen vaknade hon igen vid 2 å va arg. Sen kom hon över till oss runt 5 somnade om och slog allt rekord någonsin sov enda till 8.40... Ja hör och häpna! Men detta resulterar i att dagen varit helt upp och ner då hon av förklarliga själ inte va trött när hon brukar sova midda. Så hon hoppas över att sov helt idag istället, tyckte inte att det var speciellt lämpliga att sova midda 16.30... Så en övertrött gosa toksomnade för 10 min sen... Får väl se när hon vaknar imorrn bitte, lä nog inte bli nån längre sovmorgon tyvärr....

Rörig jaja...


Ofrivillig frånvaro

Bloggappen har vare kajlon, men nu verkar det fungera igen:)

Så vad har hänt då?

Förra helgen va vi och såg Svansjön men BunceBenke som koreograf. Å vilken underbar föreställning, hade höga förväntningar å jag vart inte besviken. Tillåmed A tyckte att den va helt okej. Efteråt mötte vi upp me fina vännerna i skrapa tog oss ett glas ros'e å surrade.
Tack mormor för barnvakt:)

I helgen som va skulle farmor å faster kommit ner men Novis vart sjukling så det vart ändrade planer. Vi myste mest hemma istället. Åkte pulka så ryggen är öm å jag har blåmärken överallt, bara att inse att man är ingen ungdom längre... Men Novis älskade att åka fort ner för dom stora backarna iaf så vad gör man inte:)


RSS 2.0