En dag på soffan?!

Nej inte här inte!

Mamman hade gärna önskar sej en dag på soffan då febern har intage min kropp, gos däremot är piggare idag. Fortfarande hostig och snorig men ändå pigg.

Tror aldrig vi haft en sån bråkig morgon som vi haft idag. Mamman orkar inte och gos hittar på allt hon inte får. Jag tror jag snart får nått sammanbrott... Har äntligen fått henne att somna (efter lite bråk...) så nu har jag intage soffläge och hoppas på att få sova nån minut iaf. Skulle vara önskvärt. Ingen som känner för att låna henne en timme eller 5;)


Drömmer om sommaren

5 grader varmt och regn idag, så här hemma drömmer vi vidare att det ändå är sommar.

Idag med

Blir en innedag idag med. Bisolvon och Alvedon är vår räddning. Förhoppningsvis så somnar liten snart så att även mamman kan gö detsamma, inte många knop idag. Ses ut som ett bombnedslag här men så får der förbli för jag orkar inte annat.

Om någon vänlig själ känner för att komma hit å städa åt mej så är ni mer än välkomna;)


Trolldeg.

Hur enkelt och roligt som helst, blir som ett litet barn själv. Sniglar och bullar, blommar och andra diverse gubbar har tillverkats. Novis kan sitta hur länge som helst å bara grejsa.


Innedag.

Blir nog en innedag idag. Både skrutt å jag är lite små krassliga. Ont i kroppen och alldeles mosig, näsor rinner och näsdroppar vill inte intas.... Ja det blir en lugn innedag med bokläsning och trolldegsbak.

Trevlig dag!


Gos

Jag och Novis diskar och jag vänder mej om två sekunder (som man inte ska göra...!) och var hittar jag Novis då?!

Jo såklart!


Gråa hår!

Skrutt sover och jag försöker få saker och ting gjorda.... maila här, ringa där, stå i kö....vänta... Sthlms Universitets admenistrativa avdelning är arbetsskygga så det är synd och skam!!!
 
Här har man hållt på å läst sen HT2006 (okej inte konstant men ändå!) och jag har poäng så att det räcker och blir över. GE MEJ MIN EXTAMEN NU!!!

Men sluta nu!!!

Det har snöat konstant hela dagen, nu får dom ge sej!!!

När julen är över är också vintern över eller ja det är den ju inte men önsketänkande iaf. Så ju mer snö det kommer ju längre är det kvar till vårsolen. Och det gillar jag inte!!!

Så sluta nu!!!


Converse

Har alltid tyckt att Converseskor på barn är så himla gulligt. Men dom är ju inte direkt billiga.

Så nu när mamma och pappa va iväg till Spanien hade dom dessa pärlor med sig hem till Novis<3

Kommer att passa perfekt nu i vår:)


Min lilla bäbis.

Är ingen bäbis längre. 18 månaders kollen och spruta idag, första gången jag och Novis var själva när hon skulle få spruta. Men hon va så duktig inte ett pip eller minsta gnäll, det var nog jobbigast för mamman...

Har ju märkt på kläder att hon har växt och det har hon verkligen gjort, 12 810 gram och 88,5 cm lång (mät grejen räckte inte till hon va för lång:))

Min stora lilla älskade Novis<3


Saknar

Pappa har nu nått hem till Sundsvall där även mamma är, syster är hemma hos sej i Göteborg och vi är nånstans mittemellan.

Skulle vilja att vi alla bodde nära varandra. Idag saknar jag min familj!

ÄLSKAR ER.


Lek på hög nivå.

När morfar kommer är det bara en massa bus å lek. Tyvärr måste han fara hemåt Sundsvall om en stund. Kvalitets myser som bara den:)


Bestämd fröken

Underbara älskade dotter ibland driver du din mamma till gråahår!!! Novis har vare i sitt esse idag å mamman har vare ganska så irriterade. Tur pappaA va hemma med oss idag. Och att bästa morfarOla har mellanlandat hos oss idag innan han far hemåt Sundsvall imorrn igen.

Idag när vi skulle gå ut bestämde Nova själv att hon endast skulle ha på sej blöja, mössa och en stövel på fel fot:) Ja man kan ju inte annat än att skratta:)


En arbetsvecka

En vecka har nu gått sen pappaA började jobba. Det här med fredagsmys kommer får en ny innebörd för denna lilla familj, har ju som kunna ha det 7 dagar i veckan förut:)

Allt här gått bra för att parter även om det blir långa dagar då pendling till Sthlm inte är optimalt när man har små gosar.

Det som har var svårast är att hitta på middasmat.... Varje dag! Har var bortskämd med att A lagat mat nästintill varje dag som vi bott tillsammans. En vecka in å inspirationen tryter! TIPS, mottages gladeligen:)


Igår

Va morfar och Moss på genomresa påväg mot Göteborg, tanken va att vi också skulle följa med men Novis mage är inte på topp och sen fick vi inte riktigt plats bland kartonger och bakassistenter:)

Men en lunch och lite handling hann vi med.


Precis som pappaA

Novis är väldigt lik sin pappa när han var 1,5år. Igår va hon extra lik:)


Så skönt.

Himelska duntäcke, mimmikudde å min MJUKA stora säng. Som jag har saknat. Inatt sover jag gott oavsett mardrömmar eller annat dylikt som kan störa min sömn.

God natt!


Hej då Sundsvall!

Tack för denna gång, vi ses snart igen!


Sista

Kvällen i Sundsvall för denna gång. När jag for ner till syster i mitten av december kändes det som en evighet tills jag skulle tillbaka till Uppsala men imorrn är alltså denna dag här.

Har vare helt underbart att få vara hemma med alla nära och kära. Jul å nyår har passerat i raketfart, men vi har haft det supermysigt. På måndag är det vardag igen, fast väldigt annorlunda sådan jämfört vad vi är vana vid. Jag och Novis ska husera själva hela dagarna då pappaA ska börja jobba.

Har vare så bortskämda med att vi båda fått vare hemma (pluggat) enda till nu. Tanken är att jag också ska börja jobba ganska så snart... Om jag skulle kunna så skulle jag va hemma tills Novis är 3, trotts att hon inte är en lite bebis längre så är hon väldigt liten.

Svammel, svammel, svammel!!!

God natt!


RSS 2.0