Jaha

Då va det kört för mej med... Nu när skrutt är feberfri åker jag på nån jävla förkylning med... Antagligen bröt det väl ut när jag dansade igår, näsan å ögonen har som kliat hela veckan å igår efter vi dansat small det till. Men ingen vila för det! Mot uppvisningar, ska bara ansvara för dryga 80 barn (ja inte själv då) så det gäller att vara på topp!!! Lä bli en lång dag!

Hadehej!


En helg mes massor av trevligheter väntar.

Så va det lördag å jag sitter på tåget ner mot Sthlm för att dansa sista lördagen på ett tag. Vid 3 tiden möter jag upp med finaste, bästaste Moss. En timme senare möter vi upp me finaste, bästaste Mamma. En kväll med massor med mys kan jag tänka mej:)

Imorrn står vi på scen och dansar Karlsson och praplydans, så har in inget spec för er och känner för att kolla på lite dans så kom:)

Måndagsmorgon kommer vår allas bästa PappaOla ner med tåget, dax för Valborg i Uppsala. Lite picknick å ros'e har utlovats på dagen. På kvällen väntas grill och andra trevligheter.

Så en kopp kaffe sen kan helgen börja.


Moss

Skrutt och jag tycker att du e alldeles för långt bort just nu!


Finmannen

Är ju Therese dagen idag å ha man en underbar sambo å skrutt så får man dessa <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2645077/images/2012/pic_200063155.jpg" class="image">


Mitt lilla hjärta

Efter en dag i Sthlm men skola och vagnhämtning är jag nu äntligen hemma. Möttes dock av en liten gofia som inte alls mår särskilt bra, 39 graders feber, snuva och allmänt hängig. Så i skrivande stund sover mitt hjärta på min arm helt utslagen. Mammas lilla älskade gosa.
Blir inte många knop ikväll, mest bara mys.


Gårdagen

Trotts missen med vagnen igår så hade Novis och jag en riktigt bra dag me bästa Em. Va till hennes Vfu för att gö dom sista intervjuerna och vilken förskola! Där bara SKA Novis gå, så himla bra på alla sätt. En förskola som ger barnen alla möjligheter i världen till att utvecklas på ett kreativt sätt men material som bara en bråkdel av alla förskola kan/har råd att erbjuda. I'm in love!

Följde med hem till Em efter det för att fixa me uppsatsen och Novis kröp omkring som vanligt. Jag och Em satt på golvet och Novis börjar att resa sej med mej som stöd,(som hon gör ganska ofta) jag satt och skrev så jag tog igen större notis om henne hon fick greja själv men rätt som det var känner jag att hon släpper mej och när jag tittar dit så står hon helt själv, inte länge men iaf 5 sek. Mammas stora lilla gos har lärt sej så mycke dom senaste två veckorna:)

Först va du bara en liten fisgosa och nu är du en stor liten gosa:)


Vagn uppdate

Igår skulle jag ha hämtat en vagn som vi hittade på blocket, bra pris och helt okej vagn. En timme innan jag skulle hämta den ringen dom å säger att dom ändrar sej!!! Men varför lägga ut en vagn till försäljning om ni inte ska sälja den! Idioter!!!

Så idag ska jag gö ett nytt försök, en Emmaljunga vagn som har använts ett år som såg riktigt fin ut. Nu vågar jag inte hoppas på förmycket men man kan ju alltid hålla en tumme:)


Om

Jag säger vita haren! Blir du avis då?


Nån!?

Vagnjakten fortgår, har sten koll på blocket just nu får väl se hur det fortlöper. Det va iaf smidigt att polisanmäla och ringa försäkringen, så nu kan vi utan problem hitta oss en ny vagn. Men vi kommer ju aldrig att kunna ha den inlåst och fastlåst i cykelfrådet mer...

Så är det någon som säljer sin vagn hör av dej:)


Hur i hela

Faaans, jävla idioter.... Hur i hela helvete kan man va så himla fräck???? Inlåst och fastlåst i väggrören.... Okej den va inte nyaste modellen men ändå en riktigt bra. Jaha då va det bara till att köpa en ny vagn då!!!


Från sittande till stående

Denna vecka har det vare hård träning på att resa sej mot allt å alla. Om det ligger nått på bordet som hon bara ska ha så reser hon sej galant, lite vingligt men ändå helt själv.


Busungen

När jag kom hem i eftermidda hade Novis härjat omkring som vanligt. Min lilla busgos <3


Gaaaaaa

Får ett litet mindre sammanbrott snart känner jag.... Så klumpig och helt oorganiserad. Undremeningen va ändå "jag orkade inte läsa mer än en" men gaaaa, du kanske valt fel yrke!!!


Provåkning

Funkar fint att åka bil i kartong!


Städning på schemat

Å självklart hade jag proffshjälp!


Finaste gullungen

Av finaste gudmor Elisabeth fick Novis bl.a. denna söta mössa.


God morgon

Säger Gos och jag. Väntar på att denna helg ska sätta igång, massor med roligheter i trevligt sällskap väntar. Vid 3 tiden far gos och jag ner till Sthlm för att möta upp med pappaAndreas som åkte båt och firat 30-åring. Sen väntar en kväll med bästa Em och C i sjöstan. Sen imorrn möter vi upp med finaste Gudmor Elisabeth och hennes M för brunch innan vi far hem till Uppsala igen.

Så komigen nu lördag nu startar vi dagen.


Världens bästa gos

För 9 månader sen träffade jag dej för första gången, kärleken till dej går inte att beskriva i ord, dom räcker inte till. Älskade lilla superNova som idag blir 9 månader.


Härlig dag

Haft en helt fantastiskt mysig dag uppe i stugan me mam, pap, Moss, fastramastra åså Novis såklart. Tyvärr va kusinerna sjuklingar så dom hann vi inte träffa. Vi tog oss en härlig promenad och invigde Novis ryggsäcksstol. Hon tycke den va super bra, hon satt och prata och spanade mest hela tiden tills hon tillslut slocknade i den:)

På eftermiddan for jag och Novis till Fagga för lite påskmidda med Novis, farmor, farfar, faster och hennes gammalmormor och gammelmofar och självklar pappa Andreas med:)

Så nu ligger jag här i soffan och bara väntar på att klockan ska bli lite mer så jag får gå sova... Trotts sovmorgon är jag galet trött (som vanligt...)


Längtar

Det så himla konstigt hur sjukt mycke jag saknar min älskade gos, har bara vare ifrån henne sen igår vid 17 men ändå saknar jag henne så jag blir helt handfallen...

Älskade älskade Novagos.


Härlig morgon

Syskonen Palm i ett nötskal.


Glad

Igår på dan va skruttis, jag och Andreas ute mest hela dan. Trotts iskalla vindar va det riktigt skönt för att solen värmde här man hamnade i lä. Kvällen spenderade jag med finaste Sannis, midda på Invito och drinkar på Svenssons. I natt vid 23.30 va jag och pappa ner till tågstation för att Moss va på ingång:) en helt okej dag för att vara en ons.

Skruttis sov med pap inatt i Fagervik så jag fick sovmorgon, så nu ligger jag här i sängen och hör nu min älskade syster stökar på där uppe, om nån timme kommer mitt älskade hjärta och vi har lite gran som står på agendan innan det är dax att fara upp till stugan för lite grill och bad i tunnan.

Så nu lite frulle sen kan dagen börja.

(jag och Sannis i Spanien för X antal år sen:))


Nära nu

Har nu lämnat Hudik bakom oss, bara 40 min till:)


(inte den bästa bildkvaliteten men ändå världens bästa gosa)


Underbart

En helt fantastiskt rolig danstermin är nu slut. Allt gick som på räls idag när föräldrarna va med och tittade. Dock ville andra gruppen inte riktigt dansa för det va läskigt med publik, med dom få som ändå va me var superduktiga. Sista gruppen va helt fantastiska vilka duktiga dansbarn:)
Så nu är alltså danssöndagarna slut för denna termin.

Sitter nu på tåget påväg hemåt Sundsvall för att fira lite påsk. Mysigt att träffa familjen igen och på ons kommer även världens bästa Moss hem. Men först av allt ska jag gosa med min älskade gos<3

Ses i Sundsvall!


RSS 2.0