Vilken jävla dag!

Dagen har vare allt annat än lätt, vissa dagar ska man bara inte kliva upp! På det har jag även vare å tage sprutor, å hur kul e det lixom... Plus att jag hade med mej Novis (hon fick sprutor i fredags) hon grinade redan innan vi kommit i i rummet för att hon kände igen sej åså va det samma tjej som tog på henne som på mej. Så Novis trodde givetvis att det va hon som skulle få, så med en hysteriskt grinande Nova i famnen lyckades jag iaf tillslut få sprutorna! Efter det for vi vidare till liljeholmen för lite fikamys med finaste tjejerna, men med en väldigt trött Novis är det inte världslätt att sitta ner, dricka kaffe å vara social... Men det va iaf trevligt att hinna träffas en snabbis innan vi for hemåt igen. Väl i ropsten kom det precis en buss som det stod Larsberg på, perfekt tänkte jag, men den for runt hela jävla Lidingö innan vi va hemma!

Tur denna dag snart är slut, för jag är så galet slut!

God natt!


Linnea

Nova, Maria, LINNEA.

Grattis älskade gosan på din Linneadag<3

Vi säger även grattis till bästa gammalmormor på hennes Linneadag, massor med kramar från oss.


Myser

Efter en tidig morgon med fixande av pass till gos, gick vi en promenad för att titta på hästarna och leka i parken. Nu har vi intag balkonläge med en skål krokar och en skål chips, mjölk och sprite finns i glasen. Gos å jag bara myser å njuter av sommarvärmen.


Mys

Firade gånger två idag av bästa Ems med finaste tjejerna.


Gråa hår!

Det är vad försäkringskassan ger en! Man blir ju lite smått galen, fyll i här fyll i där. Klicka rätt, gör fel, klicka om för att göra rätt! Det är en hel vetenskap att ansöka om VAB. Har nu under en timme fått drygt 100 nya gråa hårstrån, å vart jag nå klokare? Svar nej!

Kan inte alla uppgiften man skickar in läggas in automatiskt så att man inte kan föra fel? Nej då måste man själv fylla i alla uppgifter om ny anställning trotts att jag skickar in allt å när jag pratade med dom i fredags så hade ju hon alla uppgifter framför sej på sin dator. Nej men jag vet vi krånglar till det, så att man måste ringa å stå i en jävla kö för att få svar på om man gjort rätt eller ej! GAAAAAAHHH!

Nej nu ger jag upp å hoppas på att det vart rätt ändå tillslut!

God natt!


Jaha

"En" pizza tack!


Lite liten gos

Fick precis veta att en barndoms vän blivit pappa här i dagarna å att min fina vän Ems blivit faster får tredje gången. Va bara tvungen att lägga upp en lite liten gosa känns som det va igår jag för första gången höll Novis i min famn men samtidigt som att hon alltid har funnits hos oss. Älskade älskade Nova, älskar till månen och tillbaka.


Wienerbröd till frukost

Inte varje dag man äter wienerbröd till frukost. As morbror å hans sambo kom hit på förmidda å vi hade inte hunne äte frukost än därav den fantastiska frukosten denna lördag:) mycket surr å trevligt sällskap. Dagen fortsätter med loppis där jag lyckades fynda diverse, mycket nöjd.

Sen hade vi en mindre trevlig insident där gos slog en kullerbytta över stolen ner i golvet, som tur va slog hon sej inte mer än att hon antagligen bet sej i läppen. Men det kom så mycket blod å innan man ser vars det kommer ifrån hinner man ju tänka tusen olika tankar!!!

Så efter det va både gos å jag ganska så trötta så vi gick å la oss båda två runt två tiden vaknade å fick en lite chock då jag kollade på klockan... 17.25 jaha lycka till att somna ikväll! Så nu 21.30 har gos äntligen somnat, jag har bänkat mej framför tven med chips, choklad å ett glas rött.

Inte riktigt den lördagkväll jag planerat men bra ändå, vi ses på ons istället:)


Halsfluss

Streptokockerna har invaderat litens hals, även ett öra som var rött. Så nu är det pencillin i 10 dagar, 3 gånger om dagen som gäller! Efter ett besök hos farbror doktorn är nu både gos å mamman helt utslagna!

Gos sover men mamman va tvungen att ringa försäkringskassan... Dom ska man inte ha med att göra egentligen! Men ibland så är man ju tvungen att ringa "du har plats 291 i kön" jaha! Fick tillslut prata med en handläggare iaf som va väldigt trevlig men dom undrar lite saker då jag har fått nu anställning, så tog redan på det snabbt som attan men är nu tvungen å ringa tillbaka å stå i samman jävla kö igen! Underbara försäkringskassan!


Hyfsat frisk igen

God dagens!

Ja händer inte så extremt mycket i mitt liv just nu, eller snarare så är det bara samma mönster på dagarna. Jobba, sova, äta.... Tänk om man ändå kunde få vinna dom där miljonerna!

Denna vecka har dock sett annorlunda ut, Moss å mormor har vare hos oss å myst. Dock har gos haft över 40 graders feber så det har inte blive några större ovationer. Men mysigt har det vare ändå.

Mormor åkte hemåt igår å Moss åker i kväll, dagarna går så himla fort.
Även om Moss är här idag så är jag hemma å Vabbar med gosfia, ringde vårdcentralen så vi ska dit imorrn, för att koll så det inte är nå konstigt i halsen eller i öronen, nu tror jag inte det med bättre att dubbelkolla! Hon har ju inte äte ordentligt sedan i sön, mackor har gott ner idag iaf. Älskade liten<3

Nu sitter vi, jag, Moss å Novis på balkongen, dricker kaffe, äter chokladen å myser.


RSS 2.0