Japp

Ibland så behövs det drastiska åtgärder!


Inte varje dag man hittar en julmust i kylskåpet.

Hos Sannis finns det resurser:)


Jobbig dag

Att säga hej då till sin älskade syster efter 2,5 månad under samma tak är inte kul, fy! Å nästa gång vi ses är i oktober, känns ju som en hel evighet tills dess!

Sitter här i soffan å tänker att jag borde fortsätta packa. Började bra men mitt i fick jag fin besök i form av faster å kusin, så lite glass å te sen så tog orken slut:) har tänt en brasa å nu sitter jag här i soffan å tänker på packningen, tänker att om jag bara tänker tillräckligt länge så kanske den packar sej själv...! Inge kul å packa när man egentligen inte vill fara.


Sista dagarna i Sundsvall

Japp så va sommarn snart slut å vi har haft den bästa sommaren man kan tänka sej. Senaste veckorna har pappaA haft semester så vi har myst i Ö-vik, i stugorna å hemma med familjerna.

Idag har vi flängt lite hit å dit med diverse "skräp" bl.a. till fyndlagret å till Eriks hjälpen. Har äte lunch med mamma å Moss på hotellet så nu behöver jag inte äta på ungefär en vecka skulle jag gissa!

Moss stökar på inför avfärd mot Göteborg idag, vi har oxå så smått börjat packa för vi far hemåt på lördag. Känns lite både och att fara hemåt, är så otroligt mysigt att ha alla så nära, bara några minuter bort. När vi kommer ner blir det inte riktigt så:( samtidigt ska det bli sköt att få lite vardag å rutiner igen.

Hadehej!


Andreas kommentar

Vad tittar ni på?

Andreas svara: Färjan4 det är ungefär som Hajen3...

Å som jag skrattade!

Den va bra:)


Havsörnsvägen 14

Så va vi hemma igen i tryggt förvar. Gos sover i min famn å pappaA sitter här breve mej. Kvällen har vi spenderar i Segersjön på surströmmingsfest ätandes kyckling å potatissallad (surströmming uteslöts såklart!!!) dansat bugg med pappaOla, skålat med fastramastra å Lillstrumpan, myst med mamma, faster å blängen:) nu är det snart god natt för att det är ju en dag imorrn me!


Hadehej!


Rulla fram

Efter en dag på Merloslott å SCA-dagen är jag nu mer än proppmätt. Den enda vi gjort va å åt. Började med wok, sen efterrätt, en chokladbit å som avslutning en glass. Novis smaskade på korv å fasterAnna vann bollar till henne så hon va nöjd. Tittade även på höns, hästar å får men Novis va mer intresserad av hunden som va fastbunden under ett träd:)


Nu sitter vi å laddar om inför kvällens surströmmingsfest uppe i stugan.


Rulla fram

Efter en dag på Merloslott å SCA-dagen är jag nu mer än proppmätt. Den enda vi gjort va å åt. Började med wok, sen efterrätt, en chokladbit å som avslutning en glass. Novis smaskade på korv å fasterAnna vann bollar till henne så hon va nöjd. Tittade även på höns, hästar å får men Novis va mer intresserad av hunden som va fastbunden under ett träd:)


Nu sitter vi å laddar om inför kvällens surströmmingsfest uppe i stugan.


Det kallar jag spindel!


Egen tid

Det här med lite egen tid hör inte direkt till vanligheterna efter att man blive mamma. Så nu passar jag på. Skrutt sover å pappaA är ute å ränner på stan. Jag började eftermidda med min fina vän Sannis, vi strosade omkring på selångermarknad, inhandlade en rem som jag nu sitter å gnager på medan jag tittar på tv å tycker att det är rätt så mysigt att va för mej själv. Har aldrig vare en person som tyckt om att vara ensam alls, inte ens en kväll. Men just nu är det himlans så skönt. Lite tända ljus åså har jag gosa ner mej i soffan under en filt. Det är livet just nu, varken mer eller mindre bara så som det är å jag känner mej himlans nöjd med det.


Lillfia

Damen som har humörsvägningar:) hon vet vad hon vill å får hon inte det så... ja...:)


Semester å sol

Hej du lilla blogg, du är inte så prioriterad för tillfället! Vi bara myser av att ha semester tillsammans som en lite familj. Just nu är vi på en liten minisemester, inte så långt bort bara dyra milen från Fagervik. Men vi njuter av att bara vara vi åså har ju sommaren bestämt sej för att dyka upp så idag har vi vare ute hela dagen, badat, äte glass å Novis har premiär åkt båt vilket hon trivdes super med:) men man kan ju under var filmkameran va... Ju i Bosvedjan!!! Typiskt obra!

Imorrn är det dax att fara hemåt igen, besiktning av bil å hjälpa pappaOla med att få in pipan till lilla ugnen i stugan är vad som står på morgondagens schema.


God morgon

Sov till 10, chips till frukost å nu ett bad i lugn å ro. Sen packa å invänta avfärd norrut. En liten minisemester på ingång. Just nu ligger jag som sagt i badet å Lillstrumpan spelar piano där upp. Blundar å tycker att det är ganska så avkopplande att få vara för mej själv en liten stund.


Timmar

Har haft en helt underbar kväll med mina fina vänner, grill, kladdkaka, chips å ros'e har stått på menyn en måndag som denna. Man kan nästa tro att det är lördag. Nu väntar en god natts sömn, skrutt å pappaA sover hos farmor å farfar å Lillstrumpan i stugan hos mam å pap. Tror att det är första gången på hela sommaren som jag är helt själv i huset. Känns lite konstigt att inte höra gos lugnande andetag. Saknar mina finaste hjärtan!


Du din!

15 citroner senare å urinvägsinfektionen kan förhoppningsvis känna sej besegrad, haha där fick du!


Hej du

Lilla urinvägsinfektion... Bara så att du vet är du inte välkommen överhuvudtaget.... Försvinner å kom aldrig mer hit!!! Har snittat en sådär 10 toalettbesök i timmen senaste timmarna...


Taxi Palm

Bytte gårdagens härliga konsertfest mot lugnet å badtunnan uppe i stugan. Helt fantastiskt underbart. Va mer kan jag begära av denna helg? Inget! Nu hoppas jag på en bra sov natt å en lite sovmorgon. För ikväll ska taxi Palm ut å köra så en lite sovmorgon kan man ju iaf få önska sej!


Men jaha

Vilken jävla slödag det vart då. Va inte i säng förens 4 imorse så jag kan ju förstå varför jag är lite slö..:) gick upp vid 12 åt pizza till frukost å deckare ihop totalt sen så nu har jag sove mej igenom denna dag... Inte helt okej när det påstås vara sol ut! Nej skärp dej nu å ta dej samma!!! För bövelen!


Önskar

Nu har pappaA gått på semester å nu hoppas vi på finväder nästkommande veckor. Så att vi kan bada å mysa i massor. På tis eftermidda far vi på en liten roadtrip till Övik med Novis gudfar å hans sambo. Första semestertrippen för Novis.


Å käre värld

Vilken kanon kväll det blev då. Först stress som vanligt för att hinna fixa sej. Sen midda på Saffran, vin på Svensson å på det Kent och Brian Adams. Regnet öste ner när Kent spelade men vad gjorde väl det... Tyvärr spelade dom aldrig mina favosar men men man kan ju inte få allt. Fick ju höra Heaven å bli lite nostalgisk iaf:)ANIMA!


Finaste


Allt har inte gått klantigt

Nej då har haft bra stunder oxå idag. Fyndade på vinden, ett x antal sandaler till gos å tre väskor till mej å Lillstrumpan. Finns så sjukt mycke grejer kvar efter mej å Ida å det är så himla roligt att botanisera där uppe. Hittade bl.a. Supersöta träskor som nån av oss har haft ett par rosa å ett par vita med blommor på i stl 26 (om jag inte minns fel) är ju ett tag kvar till dom kan användas igen men en då:) Tog även ner den lilla dockvagnen som jag å Ida haft å skrutt började genast traska omkring med den, lite ranglig men användbar. Min gamla docka "lillaAnna" hittade jag men hon fick ligga kvar för den måste lagas innan den används igen, stoppningen tittar ut på alla möjliga ställen. Väl använd kan man nog påstå! Nu är det dax att sova så jag orkar med imorrn. Gos har tempo 200 hela dagen lång.


Klant!

Lyckades med bedriften att gå in i badrumsdörren med pannan före idag, å under dörren satt foten. Inte konstigt att det tog tvärstop å pannan kom ivägen... Men inte nog med det! När jag skulle kliva in i bilen i eftermidda så slår dörren igen lite för fort så örat blir helt rött å andra sidan av pannan far in i bilkarmen... Så jag lä se himla fin ut imorrn!!! Eller så inte! Jävla skit dag!


RSS 2.0