Tröttis gos

Helt otroligt att gos orkat hålla igång enda till nu. Hon har sove max en timme idag så jag trodde hon skulle slockna före 6 men icke! Hon har vare vaken till nu! Älskade lilla du.

Nu blir det lite fix med tackkorten och till det ett halv glas rött, man tackar!


Älskade du.

Har fått Nova att skratta så att hon kicknar två gånger idag. Så himla underbart gurglande skratt enda från magen. Älskade unge <3


Hur är det möjligt?

Förstår inte hur det vid varenda blinkesljus ALLTID kan vara rött i Uppsala. Spelar ingen roll när på dan man kör eller var man kör. Det är alltid rött!


Den dag som denna

Underbara barn, så himla kul att dans när barnen sprudlar av energi. Nu är det lov nästa vecka men sen är det som tur är 4 gånger till:)

Än har bara halv dagen gått så nu ska jag hem å mysa med mina hjärtan och fortsätta pyssla med alla foton.


På tåget.

Sitter på tåget påväg mot Sthlm, mot jobbet. Tre underbara lektioner barndans väntar:) Får väl ses hur det går idag, är fortfarande alldeles snorig, å jag har hört att dans+förkylning inte är nån jättebra kombo...!

Vart inget Sthlm eller tjejmys igår för den förbanna huvevärken vägrade att släppa så det vart soffan för min del. Framkallade kort igår, dels tackkorten till dopet(som va i November.... Ja ja bättre sent eller aldrig heter det väl!) och så en massa andra kort på Novis. Så det vart lite pyssel med dem innan det igår istället, det va ungefär vad energin räckte till.

Ha en bra dansdag!


Hipp hipp hurra för väldens bästa gudmor idag.


Lyxmorgon = Sovmorgon

Novis vaknade vi 6 som vanligt så jag lysfte över henne till våran säng och där höråhäpna somnade lilla fröken om till 8. Man tackar!

Så utvilade men med en huvevärk from hell så kan nu dagen börja med IKEA beskö och i kväll blir det mys med tjejerna i Sthlm. Novis och pappa får vara hemma. Blir dock en lung kväll då jag jobbar imorrn, vi slår på stort nästa helg istället. Då det är sportlov så det är ingen dans nästa söndag.


Trött mamma trött gos.

Dagen började tidigt idag, Novis bestämde att det va morgon innan sex.... Inte så himla uppskattat av mamman! Å inte har hon sove så värst mycke idag heller. Så just nu har jag en övertrött och gnällig gos. Men ska försöka hålla henne vaken till 7 iaf annars är det samma visa imorrn igen.

Annars har vi flängt på mest hela dan, så just nu va det himlans skönt att sätta sig i soffan. Ett glas rött och lite god mat väntar.

Ha en fin fredag.


Träning på hög nivå.


God morgon

Tanken är att jag och Em ska skriva någont sorts  PM till vår C-uppsats. 3 sidor om vad vi valt för ämne osv.... Detta trotts att kursen inte börjar förens 19 mars! Som om att man inte har nog med den andra kursen man redan läser! (ja okej jag läser på distans så det var väl inte så farligt, men bara principen!) Om dom nu inte tror att vi hinner skriva C-uppsatsen under den tid vi har så kanske tiden ska förlänga istället för att vi ska bli tvungna till att läsa dubbelt?!

Jajaja vi får väl se vad dagen ger.

Nyttåfrächt!

Som ni ser och som ni kan läsa nedan så har min bästa lillstrumpa gjort en ny header till mej, så nu kanske blogg lusten vill infinna sej igen. Självklart är det bästa Em som tagit fotona.


Gästblogg av Moss

Hej hopp!


Min fina syster har gett mig hennes inloggning till bloggen. Så det kan komma att bli lite invation här ibland. Hihi.
Men för er som inte vet så är jag då syster till Tussan och moster till lilla SuperNova. Även kallad Moss.


Jahapp! De va väl de jag hade att säga för den här gången. Men jag kanske kommer igen=)

Svansjön

Sa ju att om jag skulle få biljetter till Svansjön i födelsedagspresent skulle den som lyckade få följa med. Och den lyckliga som får följa med är Andreas =)
Dock är det ett tag kvar tills vi får gå, närmare bestämt enda till den 1 dec... men men jag ska iaf få gå så jag är GLAD.


Duktiga gosen

Upptäckte precis att Novis förstår när man säger "klappa, klappa händerna" då börjar hon att klappa och tittar på mej och skrattar:) en sån duktig gos vi har. Stolt mamma? Japp:)


Mysdag.

Trotts det tråkiga vädret bestämde sej lilla familjen Palm/Sjödin att ta sej en promenad för att iaf få lite luft. Promenaden resulterade i att vi hamnade på bokrean där vi fick med oss lite böcker till en billig penning! Därefter introgs lunch på Cupido, ni som någon gång har äte deras sallader vet hur go dom är:)

Nu sover skrutt, Andreas spelar sej lite gitarr och jag har intage soffläge och har inga planer på att förflytta mej på en bra stund.

Hadehej!


Mysdag me Moss och morfar

Förra måndagen va det helt underbart väder så vi packade picknick väskan me korv och varm choklad. Destination Sidsjön, pulkåkning och mys på sjön i strålande sol vad mer kan man begära?!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2645077/images/2012/pic_190615107.jpg" class="image">


Sjukstugan

Här har vi haft sjukstuga i två veckor, men nu äntligen börjar det att släppa bara hostan som envisas nu. Så vi har inte gjort många knop dom senaste dagarna.

Förra veckan myste vi hemma i Sundsvall me 3 födelsedagskalas å allt va det innebär:) men nu är vi tillbaka i Uppsala igen med vardag å sånt...


Kallt!

Är det 17 minus så är det nog bästa att ligga inpackad, hade gärna bytt!


Blåögon

Man kan nog säga med säkerhet att god kommer att få blåa ögon, vore iofs konstigt annars:)


Önskan

Ett önske tips till min dag:

Biljetter till Svansjön, den som lyckas får följa me;)

Planera hit och planera dit!

Mycke i huve att hålla i sär just nu.

Viktigast just nu är ändå att få ordning på allt musik och allt material inför söndagens lektioner, för då drar barnsdans grupperna igång på riktigt. 8 veckor framöver ska jag alltså var danslärare för riktigt små, dom minsta är 2,5 och dom älsta 5. Jag förbereder mej ändå för ett organsierat kaos på söndag=)

Detta är en storgrej ändå att komma tillbaka till efter alla dessa år....

Jag är otroligt glad att jag återigen kommer att få dansa.

Dagens sötnosa
RSS 2.0