Hur ser man nu när man är...
Måndag

Det som började som en jobbdag förvandlades snabbt till en VABdag. Hämtade hem en snorig å febrig Novis som på nån timme efter jag lämnat henne överfölls av baciller... Blir en lugn hemma dag istället. Blir dock så himla knöligt på jobbet när man åker sådär + att en annan i personalen på min avdelning redan var borta. Egentligen borde man ju inte kännas så, Novis kommer ju såklart först i alla lägen men men... Nu tar vi å myser ner oss i soffan istället. 


Återigen en härlig helg

Lördagen spenderade vi på Fjärilshuset som ligger i Hagaparken. Taggade att se hajar. Novis tycket det va mycket roligaste å springa runt än att kicka på fjärilar, hajar, papegojor och allt annat man kan kicka på. Men det va mysigt ändå att gå omkring där även om det va gatlopp vissa stunder 

 
Efteråt åt vi picknick i parken å Novis kunde springa hur mycket hon bara orkade. Världens bästa gos

Imorse när jag gjorde frukost kom Novis in å sa
"Mamma får jag fråga en sak"? 
"Ja det är klart" svarade jag.
"Vill du ha en puss"?
Älskade gosa mamma vill alltid ha en puss av dej💕En välbehövlig kväll

Efter en jobbvecka delux va det otroligt skönt att slutat tidigt, hinna mysa med Novis på balkongen i vårsolen å sen avsluta kvällen med Ems. Lite vin å trevligt aällskap kan verkligen få en på bättre humör:) 

Nu hem å sova för att ladda om inför en dag på Hagaparken. Det har utlovats hajar! 

Snart hemma så god natt!

Ännu en jobbkväll!

Ghhaaa men nu lägger jag ner!!! Färdig för denna vecka, så det så!!! Bara 9.15-13.00 imorrn och 30 minuters välbehövlig massage på arbetstid oxå:) 

Har hunne annat idag oxå inte bara ståkigt jobb, haft en härlig eftermidda med finaste Novis. Vi gjorde fint på balkongen, torkade av stolar och bord åså såklart måste det ju provfikas när vi jobbat så hårt:)
Jobba jobba jobba

Det är ungefär vad denna vecka går ut på! Igår hade jag kurs efter jobbet dock en bra kurs dom handlade om dans, men va inte hemma förens 18.30. Idag följde datorn med hem för att jag ska hinna göra en ska klart innan deadline 1 april (är som svårt att hinna hitta lugn och ro för att sitta å skriva på arbetstid!!!) Imorrn har vi möte så är inte hemma förens efter 19. Å ses tänkte jag inte jobba mer än det jag måste resten av denna vecka!!! 

Sagt det förut å jag säger det igen. Semester vart är du? Du är mer än välkommen just denna vecka!!! Härlig helg

Då pappan i denna lilla familj vare borta hela helgen så har Mimmi och morfar vare med mej å Novis. 

Tanken va att vi skulle till Skansen i lördags men vi kom aldrig så lång (eller ja egentligen skulle jag ha jobbat men det är en annan historia...) Istället hamnade vi inne i stan och shoppade allt möjligt, åt god lunch och flanerade längst Strandvägen. Pausade lite påvägen för vätskekontroll!!!:) 

Spankulerade oss till Djurgården för att ta båten tillbaka till Lidingö 

Idag har vi vinkat av Mimmi och morfar som for hemåt Sundsvall igen medan vi for mot Arlanda för att hämta hem pappan. 

En härlig dag med massor av sol och lekparkshäng

Väl inne igen nu på eftermiddan rullade vi ut lite papper i köket, som morfar hade med sej, där målades det av både Novis och mamman även ett och annat streck på benet blev det!!! 


Tack mamma och pappa för denna helg, vi ses snart igen😘

Svävar på moln.

Avslutade denna torsdag med ett besök på Centralbadet. När jag fyllde år fick jag de av mina fina vänner. Så himla skönt och avkopplande känns som om jag skulle gå på moln. Vet en som kommer att somna ovaggat ikväll!!! 

Tusen tusen tack för en härligt kväll finaste ni <3

Positiv!!!

Nja känner mej slut i kropp och knopp. Ett helt företag att ta sej upp på morgonen å på det tar vi lite mer snö....!!! Nej tack nu vill jag ha sommar och semester! 
Mitt paradis på jorden. 

Lördag

Sovmorgon? Nja 07.01 tycke Novis det var dax för mamman att vakna! Men lika bra va väl det för sen har dagen rullat på å gör så fortfarande.

En tripp till Uppsala för massor av bad och mys. Efter 3 timmars blötläggning va mamman ganska så nöjd men inte det lilla vattendjuret... Så efter 4 timmar fick vi mutan henne upp. En sväng till Gränby och sedan avslutades kvällen med sushi i goda vänners lag. Nu sitter vi i bilen påväg hemåt igen. 3 stycket ganska så trött hjältar men väldans så  nöjda med dagen. 

God natt! 

Mysig eftermidda

Jag och Novis har haft världens härligaste eftermidda/kväll. Fikat på stan och fredagsmys här hemma. Novis somnade helt utmattade för en liten stund sedan. 

Så nu myser jag ner mej i soffan för en kväll för mej själv. Vilket lä sluta med att jag somnar inom ca 30 min.... Japp det va den fredagen.

Ny tag imorrn med bad i Uppsala för hela lilla familjen💕 

Sovmorgon?

Novis har tyckt att det har vare morgon varje dag vid 6 denna vecka!!! Det tycker inte mamman!!! Speciellt inte när klockan egentligen kan ring 7.46... Hoppas hoppas och håller alla tummar jag har för att hon bestämmer sej för sovmorgon iaf till 7 imorgon. Man kan väl få önska iaf:)   
Älskade
Vår

Sthlm bjöd på fantastiskt väder denna helg. Vi matade fåglar, lekte i parken men bästa ändå enligt Novis va att cykla! 


RSS 2.0