Lite av varje

Igår hade vi en heldag, vi va igång hela dan. Dagen började redan vid 6 då Nova bestämd sej för att det var morgon. Vi gick bort till öppna förskolan runt harlv 10 för att vara med på sång/dans stunden. Sen vid 11 mötte vi upp mam och pap/mormor och morfar för lite lunch, dom va på genomresa påväg mot lillstrumpan/mortser i Göteborg. Efter det for vi hem och bara tog det lungt nån timme för att sedan fara iväg till BVC för vägning, mätning och första sprutorna. Inte roligt för ett mammahjärta. Men efter några minuter så brydde hon sej inte länger, ingen feber fick hon heller och hon har sove jättebra inatt. Nova väger nu 7350 gram och är 63.5 cm lång.





Idag har vi vare på öppnaförskolan igen, idag hade dom klädbytardagar, korvgrillning och ponnyriding. Så vi var ju tvugna att pallra oss dit en lite stund iaf=) Två vinter mössor investerade till damen, känn så onödigt att köpa kläder (även om det är tok billigt) när vi har fått ärva massor av Tilda och Philip.

Nu håller vi på å tvätter och när Andreas kommer hem bilr det stor städning för ikväll får vi middas främmande. Ska även gå ner till cykel affärn som ligger här nere och se om dom kan fixa punckat på vagen....!

Hörs imorrn.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0